Belföld

Szakos Andinak megjósolták, hogy elmegy a hangja

Szakos Andrea (Szakos Andrea)
Szakos Andrea (Szakos Andrea)

Megjósolták Szakos Andinak a jövőt. A Megasztár tehetsége nagyon régóta foglalkozik ezotériával, hisz a természetfeletti erőkben, és a jóslatokban is. Andinak nemrég azt jövendölték, először el kell vesztenie mindent ahhoz, hogy megkaphassa azokat a dolgokat, amelyeket igazán szeretne.

Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, Szakos Andi hisz abban, hogy megkaphatja a választ kérdéseire, ezért a Mega-házban a Hipernet segítségével jósoltatott magának.

„Már régóta érdekel az ezotéria, nagyon spirituális típus vagyok. Most, hogy az életem ilyen nagy fordulatot vett, még jobban elkezdett bennem mocorogni a kérdés, mit hoz a jövő? Ezért az interneten, a tabletem segítségével felkerestem egy jóst, aki sokkolt válaszaival. Azt mondta, ahhoz, hogy elérjem a céljaimat, először el kell vesztenem mindet, amim van. Ettől nem rémültem meg, annak ellenére, hogy ez a jóslat kezd is beteljesülni” – mesélte rejtélyesen Andi.

Az énekesnő legnagyobb félelmére is rákérdezett. „Mióta elindult a verseny, attól rettegek, hogy elmegy a hangom. Volt is erre sajnos példa, a döntők során, de most már ezen a téren is minden rendben van. A jós is megnyugtatott, legféltettebb kincsem mindig velem fog maradni.”

Andi versenytársát Radics Gigit is szerette volna rábeszélni a jóslásra, Gigi azonban egyáltalán nem hisz abban, hogy bárki előre láthatja a jövőt.

A Mega-ház lakói Hipernet-képes eszközök segítségével tartják a kapcsolatot a külvilággal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik