Szórakozás

Válás – Elképesztően féltékeny az RTL felfedezettje

Elhidegült egymástól az RTL Klub szerelmespárja, VV Anikó és Istenes Bence. A fiatalok egy évig voltak együtt.

Bencéről a legtöbben azt gondolják, hogy igazi nőfaló férfi. Így nem csoda hát, ha Anikóra is rátört a féltékenység, amit az egykori VV-s nem is akar letagadni. A fiatal lány szerint ez vezetett kapcsolatuk véghez is.

„Igazából elég sok minden közrejátszott. Az is, hogy teljesen más életritmusban éltünk. Elég sokat féltékenykedtem. Az azért elég rossz, amikor folyamatosan azon van az ember, hogy Úristen, vajon lesznek-e ott lányok, ír-e valakinek, ami nekem nem tetszene. Vagy épp azon görcsölni, hogy mi lehet a telefonjában. Ebbe kicsit belefáradtam, nekem nem kell ez az érzés…Nagyon nehéz volt az elején. Próbáltuk ezt a dolgot szép lassan leépíteni. Én most hazaköltöztem anyukámhoz. Itthon nagyon jól érzem magam és sikerül kicsit a gondolataimat is elterelni” – vallott őszintén Anikó a szakításukról.

Bence azt mondja, még mindig szereti Anikót, sőt mint társ, hiányzik neki. Ugyanakkor annyira keveset találkoztak, hogy nem tudták megadni egymásnak azt, amit egy normális párkapcsolatban kellene. Mivel a pár békében vált el egymástól, smindeketten hiányoznak egymásnak egyesek azt jósolják, hogy Bence és Anikó még lesznek egy pár a jövőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik