Szórakozás

Munkanélküli lett az RTL műsorvezetője – Adósságai vannak

A ValóVilág ötödik szériájának végeztével annak háttérműsorától, a BeleValótól is elköszönhetnek a nézők egy időre. Míg VV Olivér és Béci jövője már biztos, VV Anikó még nem tudja, hogyan tovább.

Közel félévnyi folyamatos képernyős munkát tudhatnak maguk mögött a BeleValó műsorvezetői. Míg VV Olivér új műsorral debütál márciusban, VV Béci leginkább zenei karrierjére és tánciskolájára fókuszál majd. A kérdés csak az, vajon mi lesz az egyetlen női műsorvezetővel VV Anikóval?

„Sajnos a BeleValó végével lezárult egy fejezet az életemben. Ettől függetlenül nem esem pánikba” – árulta el a Hír24-nek VV Anikó, aki még nem tudja, merre visz az útja. „Nem tudom, hogy a csatornánál lesz-e továbbra is bármilyen feladatom. Éppen ezért folyamatosan böngészem az állásokat” – nyilatkozta az egykori villalakóból lett műsorvezető, aki nem tartja elképzelhetetlennek, hogy teljesen civil munkát vállal.

„Ahogy mindenkinek, úgy nekem is szükségem van munkára. Ez persze nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag a média területén lévő állásokban gondolkodom. Teljesen más jellegű munkát is szívesen elvállalok. A lényeg, hogy ismét tisztességes, normális állásom legyen” – mesélte a BeleValó egykori műsorvezetője, akinek egyre növekvő terhei miatt különösen fontos, hogy munkát találjon. „Nem fogom várni, hogy a sült galamb a számba repüljön. A törlesztőrészletem az utóbbi időben több mint duplájára emelkedett. Ahhoz, hogy az egyre növekvő törlesztőrészletekkel fel tudjam venni a versenyt, munkára van szükségem. Így folyamatosan keresek, és remélem, hogy előbb vagy utóbb horogra akad valami” – nyilatkozta bizakodóan VV Anikó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik