Szórakozás

Fiatalabbra cserélik az RTL műsorvezetőjét? Újabb elbocsátások?

Még titkolózik az RTL Klub, de a kulisszák mögött azt suttogják, jelentős személyi változások várhatók. A csatorna erről ma hivatalos sajtótájékoztatón számol be.

Addig is a Hír24-nek sikerült megtudnia néhány információt, melyeket ugyan hivatalosan még nem kívántak megerősíteni, de az RTL Klub háza táján szinte már kész tényként kezelik őket.

A legtöbben úgy tudják, hogy a csatorna annyira elégedett a VV ötödik szériájának sikerével, hogy valószínűleg újabbat is indítanak majd. Ez egyébként egyáltalán nem lenne meglepő. Addig azonban még számíthatunk arra, hogy képernyőre tűzik Delhusa Gjon ezer éve dobozban lévő társkereső műsorát, na, és ne feledkezzünk meg a Csillag születikről sem Ördög Nóra és Lilu közreműködésével.


Fotó: Neményi Márton

Ha már szóba került Lilu, azt a pletykát sem szabad szó nélkül hagyni, ami a napokban kapott szárnyra. Azt terjesztik, hogy a ValóVilág csinos háziasszonyát lecserélhetik egy fiatalabb tehetségre, mégpedig VV Anikóra. Állítólag az RTL Klub vezetése nagyon elégedett a villalakóból műsorvezetővé avanzsált leányzóval, akit egyre többször emlegetnek Lilu utódjaként. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Hír24 érdeklődésére cáfolta, hogy Lilut lecserélnék. Ugyanakkor arra nem kívánt válaszolni, hogy VV Anikóval vannak-e hosszabb távú terveik. Mint ismeretes, néhány héten belül véget ér a Való Világ ötödik szériája, és akkor az exvillalakó, aki jelenleg a NekedValó egyik házigazdája, feladat nélkül marad. Vagy mégsem? Az RTL Klubnál dolgozók biztosak abban, hogy a csatorna nem szalaszt el egy ilyen dekoratív, ráadásul láthatóan a tévézés iránt fogékony lányt, mint Anikó.

A másik nagy talány VV Attila személye. Vele kapcsolatban az a hír járja, hogy csakúgy, mint annak idején Alekosznak, neki is társkereső műsort indít a csatorna. Ezt az RTL Klubnál szintén cáfolják. Ugyanakkor úgy tudjuk, hogy más szerepkörben mindenképpen számítanak a villa kavarógépére, még akkor is, ha nem láthatjuk majd nap mint nap a képernyőn.

Szinte biztos, hogy Stohl Andrással kapcsolatban is bejelentés várható az RTL Klub mai sajtótájékoztatóján. Értesüléseink szerint a börtönviselt műsorvezető foglalkoztatása nem kérdés, az azonban még titok, milyen műsorokban számítanak rá. Úgy tudjuk, hogy az újrainduló Szombat esti láz házigazdája lehet, de az sem kizárt, hogy az esetlegesen tényleg elindított VV6-ban is számítanak rá. Egy biztos, nem marad munka nélkül Stohl András.

A Hír24 úgy tudja, eddig nem látott arcokkal is erősít majd az RTL Klub, ám azt nem tudni, hogy miattuk esetleg távoznia kell-e a régiek közül valakinek, vagy mindenki a helyén maradhat.

 

Ha kíváncsi vagy, hogy miként is festett Lilu, amikor annyi idős volt, mint Anikó, akkor kattints IDE!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik