Szórakozás

Mindenkit lekenyerez finomságaival a CSISZ operaénekese

Pokorny Lia valóságos függője lett a kiscsillag, Mészáros János Elek finomságainak. Az operaénekes korábban még csajozott is házi készítésű ételeivel.

Szinte nincs olyan Csillag Születik show, mely előtt ne állnának kígyózó sorok Mészáros János Elek öltözője előtt. A kiscsillagról köztudott, hogy hatalmas gazdaságot vezet és működtet. Így Mészáros János Elek kamrája roskadozik a kolbásztól, szalámitól, szalonnától és disznósajttól, melyeknek szinte senki sem tud ellenállni. Sőt, több házi, húsos finomságot is készít. A kicsillagok egymásnak adják a kilincset a műsor előtt, csak azért, hogy Elek öltözéjében megízlelhessék az operaénekes házias ételeit.

„Már az első élő show-ra is hoztam belőle. Most ezt a sonkát és szalámit is én készítettem” – árulta el az adás előtt az operaénekes, aki a húsáruk készítésének mesterségét is családi örökségként kapta. „Nagyapám volt ilyen hentes – vagy ahogy felénk mondják – böllér. Utána keresztapám csinálta ezt, aztán tőle vettem át én is ezt a mesterséget” – nyilatkozta a kiscsillag, aki minden versenyzőt, de még a zsűritagokat is szívesen látja öltözőjében egy kis kóstolásra.

Bár Hajós András gyakran csipeget a házi finomságokból, Mészáros János Elek „malacságainak” mégis Pokorny Lia a legnagyobb fogyasztója. „Én nem bírom ki. Ha meglátom János Eleket az első kérdésem: hol vagy? Mond egy öltözőszámot és mi akkor már jövünk is. A tálca kezdetben bekerült a sminkszobába, és sminkelés közben falatoztam a szalonnát. Az nem volt annyira kellemes” – mesélte Pokorny Lia, akit azonnal lekenyerezett a kiscsillag a magyaros ételeivel.

Mészáros János Elek szerint ezek a fogások leveszik a hölgyket a lábukról. „Mikor egyetemre jártam, akkor is a saját készítésű dolgaimat hordtam be. Volt speciális készítésű disznósajtom is. Azt nagyon szerették a csajok, de én senkit sem így szeretnék meghódítani” – árulta el Mészáros János Elek, aki továbbra is a szinglik táborát gazdagítja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik