Szórakozás

Karrierjét választotta a szerelem helyett Plazma

A Csillag Születik felfedezettje, Plazma nemrég még arról mesélt, hogy boldog párjával. A múlt héten azonban szakítottak a szerelmesek.

Szívhez szóló dallal lépett színpadra a Csillag Születik szombati élő show-ján Plazma. A rapper ezúttal nem durvaságával vagy ütős szövegével nyerte el a közönség tetszését. Sokkal inkább érzelmes soraival lopta be magát mindenki szívébe. A Viszlát című számban ugyanis mesteri rímekkel intett búcsút szerelmének. Plazma akkor nem árulta el, kinek is címezte a dalt. Ám Hernádi Judit azonnal megérezte, hogy egy friss szakítás állhat a dolog hátterében.

„Érdekes dolog, hogy egy versenyben valaki – ha jól érzem – egy személynek énekel. Érdekes…” – mondta Hernádi Judit Plazma produkciójának értékelésekor. A dumagép szomorú bólintással adott igazat a művésznő szavainak. Ám többet nem tett hozzá, kinek és miért címezte a dalt.



Mostanra azonban kiderült, hogy a kiscsillag barátnőjének írta a szívbemarkoló szerzeményt. A fiatalok ugyanis nem sokkal a műsor előtt szakítottak. „Nagyon átéltem a számot. Ennek megvolt az oka. Bár erről nem akartam eddig beszélni, de nem érdekel, ki mit mond. Most már elmondom, hogy elváltam a barátnőmtől. Ez eléggé szívenütő dolog volt, de muszáj volt, mert ezt a műsort nem lehet együtt vinni a párkapcsolattal” – árulta el Plazma, aki alig egy hete boldogan mesélt kapcsolatáról, s arról, mennyire komolyan gondolkoznak párjával szerelemről.

Azonban a Csillag Születik adta népszerűség és elfoglaltság közbeszólt. „Nem vagyok elég érett ahhoz, hogy egy komoly kapcsolatban éljek, mindamellett, amit most csinálok. Majd ha az leszek, akkor utána folytatjuk” – nyilatkozta szomorúan Plazma a Csillag Születik után.

A kiscsillagot nagyon megviselte a fájdalmas döntés, hiszen kedvesét szinte gyerekkora óta ismerte. „Általános iskolás korom óta ismertük egymást. Voltak kisebb nagyobb mosolyszünetek, de nagyjából két, két és fél évig voltunk együtt. Hernádi Judit jól érezte, ezt a számot neki énekeltem. Ha már így lett megírva a sors nagy könyvében, akkor szóljon neki is egy szám” – mondta a dumagép, akit szemmel láthatóan nagyon megvisel a napokban történt szakítás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik