Szórakozás

Belefogyott a Csillag Születikbe

Szirota Jennifer közel tizenöt kilótól szabadult meg az elmúlt egy évben. A lány drasztikus diétát tartott.

Hatalmas átalakuláson ment keresztül az utóbbi egy évben Szirota Jennifer. A fiatal lány először az X-Faktorban csillogtatta meg tehetségét, ám ott nem jutott be az élő show-ba. Ebben – színpadi rutintalanságán túl – az a túlsúly is közrejátszhatott, amit Jenni akkor már hosszú ideje cipelt.

Bár az énekesnő teltebb idomokkal is igazán vonzó volt, tudta, hogy a felesleges kilók csak hátráltatnák zenei karrierjében. Így drasztikus fogyókúrára szánta rá magát. „Március végére sikerült leadnom tizenöt kilót. Kicsit drasztikus volt, és ráadásul még intenzíven is csináltam. Reggelizni reggeliztem, ám a nap többi részében csak puffasztott rizst, zöldséget és gyümölcsöt ettem” – árulta el titkát Jennifer, aki drasztikus étrendjéből száműzte a csokoládét is.

Így sikerült elérnie negyvennégy kilós súlyát, mely magasságához képest kifejezetten ideális testsúly. Ahogy Jennifer, úgy a rajongók is jobban kedvelik a most már gazella alkatú lányt, aki mindent megtesz, hogy megőrizze versenysúlyát. „Nagyon oda kell figyelnem arra, hogy mit eszem. Szeretném megtartani a súlyom. Persze azért most már mindent eszem, de csak mértékkel. Előfordul, hogy megkívánok egy kis csokit. Abból is eszem, de csak nagyon keveset” – vallotta be a Csillag Születik felfedezettje, aki bízik bene, hogy édesapjának – a közel kétszáz kilós Cikinek – szintén sikerül lefogynia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik