Szórakozás

Kamerák előtt zokogott a TV2 sztárja – Kiborult Falusi Mariann

Vannak, akik úgy vélik, igazságtalan döntést hozott a Mega-zsűri pénteken este. Falusi Mariann elmondta, az ő szíve is vérzett Farkas-Jenser Balázsért, majd megindokolta, miért Talán Attila mehetett tovább.

Nehéz döntést kellett meghoznia a Megasztár zsűrijének az elmúlt heti döntőben. Bár Mester Tamás leszögezte, felkészültebb énekesnek tartja Farkas-Jenser Balázst, mégis a sztáralkatú Talán Attilát juttatták tovább a versenyben.

Az ítészek döntése sok nézőnél kiverte a biztosítékot, a legtöbben azon háborodtak fel, hogy egy “énekversenyben”, miért nem a jobb énekes jut tovább, sokan pedig egyenesen nevetségesnek tartják, hogy Talán Attila az Év férfihangja.


“Úgy nem lehet kiesni, hogy valakire azt mondják, hogy neki van a jobb hangja, technikája, de… És a másik lesz az Év hangja. Én szeretem Attilát, de láthatóan ő sem érezte túl jól magát. Szögezzük le, nem Attila tehet róla, de Mester nem tudom hová tette a jóérzését. Legalább ne azt mondták volna, hogy Attila az Év hangja. Mondták volna, hogy ő az Év férfielőadója, az jobb lett volna. De így hogy előtte, a zsűri azt mondja, hogy nem neki van a jobb hangja, hát úgy nagyon ciki” – olvasható az egyik nézői kritika.

” Én csak azzal nem értek egyet,hogy egy ” hamisan ,bizonytalanul éneklő” ( idéztem a zsűrit..), hogy a fenében lehet egy ilyen verseny legjobb férfi hangja?  Attilát nem akarom ezzel bántani de, Balázs sokkal jobb volt. Igazságtalan döntés volt!” – írta a TV2 Megasztárjának Facebook-oldalán egy másik néző.


Falusi Mariann az adás után elmondta, nagyon kiborult a döntésen. “Azon gondolkoztam, hogy felállok és tüntetni kezdek, mert nem Balázsnak kellett volna kiesni” – szögezte le, ám később, néhány nap múlva megmagyarázta, miért a szőke rocker mehetett tovább és miért nem alkalmi duettpartnere.

“Mi szakmailag pontosan tudjuk, hogy ez a dolog mennyit és hogy ér, de az egy nehéz pozíció, amikor  ilyen nagyszabású műsornak a fináléjához érünk, és figyelembe kell venni a nézők akaratát, és az ő szavazatuk alapján Balázs már harmadszor állt a zsűri előtt, most nem tudtuk megmenteni” – vélekedett a Pa-Dö-Dő énekesnője.

Azt, hogy a nézők zöme melyik fiút juttatta volna tovább nem tudni, annyi bizonyos, hogy a két énekes hivatalos Facebook-oldalának tanúsága szerint Attilának valóban több rajongója van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik