Szórakozás

Claudia derekasan kiosztotta Tillát

Elmész te a p...ába – mondta Liptai Claudia a Megasztár stúdiójában Tillának, aki egy rosszul sikerült felvétel miatt ugratta.

Tilla nem bántódott meg. Mint a Blikknek elmondta: Claudiával soha semmin nem sértődtek meg egymásra. Társa kifakadása miatt a stúdióban viszont megfagyott a levegő. A közönség soraiban ülő gyerekek zavarukban kuncogni kezdtek, a szülők döbbenten néztek egymásra.

A műsorvezető az élő adást megelőző felvételek alatt még többször kifakadt és használt vulgáris szavakat – írja a lap, amelynek Kiszely Márta pszichológus ezt azzal magyarázta, hogy a káromkodással Claudia azt a feszültséget vezethette le, amit egy élő adás okoz. A szakember szerint erről le lehet szokni, de azt akarni kell, érdemes más feszültségoldó módszert találni.

A TV2 szóvivője szerint ilyen csak „nagy ritkán” fordul elő a lazítás perceiben, a szünetekben. Koltay Tamás szerint most is ez történt, nem gondolják, hogy bárkit is sértettek volna a szabadabban megfogalmazott mondatok. Mint korábban megírtuk, Claudia a Megasztár élő adásában a zsűritagokat is osztotta. Azt mondta: igazi polihisztorok, bár Bochkor Gábor talán nem is ismeri a szó jelentését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik