Szórakozás

Liptai Claudiát letaszítják trónjáról? Ő lenne a vetélytárs?

Időről időre szóba kerül, kik lehetnek azok a magyar sztárok, akik meztelen fotóikkal eladási rekordot döntöttek a a nyuszis magazinban. Mindez VV Kinga miatt került újra terítékre.

A magazin megjelenése után azt pletykálták, hogy Kinga fotóira nem kíváncsiak az emberek, de ezt annak idején a Hír24 érdeklődésére a főszerkesztő cáfolta. Elmondta: a “kingás” Playboy iránt nagy az érdeklődés, és bár még nagyon korai lenne eladásról beszélni, már most látszik, hogy szépen fogy a magazin. A visszajelzések is jók, látszik, hogy sokakat érdekel a volt villalakó. Még az is elképzelhető, hogy Kinga végül lenyomja a jelenlegi csúcstartókat.

Bár hivatalos lista nem készült arról, kik azok, akik az eladott példányszámok alapján rekordot döntöttek a playboyos celebek közül, de a kiszivárgott hírekből azért sok mindenre lehet következtetni. Az biztos, hogy jó ideig Zalatnay Cini tartotta a rekordot, amire ő egyébként nagyon büszke is volt. Az énekesnő 2001 nyarán pózolt a nyuszis magazinban. Sokan azt mondták, hogy megbuknak vele, ám ennek éppen az ellenkezője következett be.


Őt követte Liptai Claudia, aki 2009-ben két számban is megmutatta bájait. Azt beszélik, hogy a TV2 műsorvezetője volt az, akinek végül sikerült megtörnie Zalatnay Cini uralmát. Úgy tudjuk, hogy a nyuszis magazin továbbra sem adta fel, hogy Claudiát újra levetkőztesse, ám tudomásunk szerint a színésznő hajthatatlan.


Azt, hogy a Molnár Anikó fotóival megtöltött lapszámokból mennyit adtak el annak idején, nem lehet tudni, de az biztos, hogy nagy volt az érdeklődés a valóságshow-szereplő iránt, amit az is igazol, hogy háromszor is domboríthatott a címlapon.

Az utóbbi napokban azt hallani, hogy az a lapszám, amelyben VV Kinga vetkőzött is nagyon kelendő. Lehet, hogy a szőke lánynak sikerül még Claudiát is letaszítani a trónról? Hamarosan ez is kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik