Szórakozás

Liptai eltűnhet a képernyőről?

Meglehetősen félreérthető hírek jelentek meg az utóbbi napokban a legismertebb tévésekkel kapcsolatban. Claudia és Ördög Nóra is új dologba vágta a fejszéjét.

A legfrissebb hírek szerint a két legismertebb magyar műsorvezető  újabb területen próbálkozik megmutatni a tehetségét. Ördög Nóra állítólag könyvet ír, Liptai Claudia pedig cipőt tervez. Miután felröppent a hír, többen is arról kezdtek pletykálni, hogy a két legismertebb televíziós eltűnhet a képernyőről, ami természetesen nagy érvágást jelentene mind az RTL Klubnak, mind pedig a TV2-nek.

Mindenkit megnyugtathatunk, egyik sztár sem vált szakmát, csupán más területen is kamatoztatni szeretnék tehetségüket, ami persze nem egyedi dolog, hiszen számos magyar sztár foglalkozik mással a televíziózás mellett.

Lilu például tulajdonosa egy fodrászszalonnak, Nyertes Zsuzsa is többször nyilatkozott szépségszalonjáról. Judyék hamburgeres büfét üzemeltetnek, Bodrogi Gyula étteremtulajdonos, csak úgy, mint Kokó, vagy Gianni, illetve Andy Vajna.

Míg nekik bejött ez az út is, vannak olyan hírességek, akik belebuktak a civil próbálkozásba. Bajor Imrének például be kellett zárnia az üzletét. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy Liptai Claudiának, illetve Ördög Nórának hogyan sikerül majd az új biznisze. Arról persze mindenképpen beszámolunk majd, amikor a boltokba kerül az első Claudia topánka, illetve Ördög Nóra kötet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik