Szórakozás

Zaklatta volt feleségét, majd megverte egykori sógorát

Garázdaság és zaklatás miatt indult büntetőeljárás a fehérvári férfi ellen.

Az eset tegnap délután háromnegyed öt körül történt Székesfehérváron, a Bátky Zsigmond utcában. A nyomozás adatai alapján a 45 éves férfi az előtt a panelház előtt ült a padon, amiben volt felesége lakik. Amikor az asszony 39 éves bátyja észrevette volt sógorát, odament hozzá, és megkérdezte, hogy miért zaklatja a húgát? Ennek során alakult ki szóváltás a két férfi között, mely odáig fajult, hogy a volt férj lökdösni kezdte a nő bátyját, majd többször meg is ütötte. A bántalmazás során a testvérnek nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülései keletkeztek – tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: a megvert férfi a támadást követően tett bejelentést a rendőrségre, mire a volt férj elszaladt a helyszínről. A perceken belül helyszínre érkező járőrök azonban az egyik közeli utcában megtalálták, és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Mivel az adatgyűjtések és tanúkihallgatások során kiderült, hogy a férfi az elmúlt napokban rendszeresen zaklatta különböző SMS-ekkel, e-mailekkel, valamint közösségi oldalakon küldött üzenetekkel volt feleségét, ezért a garázdaságon túl zaklatás elkövetésével is meggyanúsították. Vallomást nem tett. Szabadlábon védekezik – mondta el a szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik