Szórakozás

Partvisnyéllel indult egy férfi verekedni

Megütötték a kocsmánál a 41 éves férfit, ezért akart elégtételt venni.

Tegnap este Seregélyes-Szőlőhegyen intézkedett egy szolgálaton kívüli rendőr és egy fegyőr egy 23 éves ittas agresszív férfivel szemben, aki először egy lapáttal, majd később egy vasvillával, végül egy partvisnyéllel fenyegette az egyik családot – közölte a Fehérvár24 szerkesztőségével Németh-Kész Mónika.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az incidens előzménye az volt, hogy a közelében lakó egyik házaspár 41 éves perkátai fia őt a helyi kocsma előtt megverte. Mivel ez nagyon feldühítette, ezért vett magához először egy lapátot, amivel a férfi szüleinek házához ment, ahol kiabált és fenyegetőzött, de tettlegességre nem került sor, mert a közelben tartózkodott egy fehérvári rendőr, illetve egy fegyőr, akik felfigyeltek a hangoskodásra és a férfi kezéből kivették a lapátot.

A házban lakó 63 éves asszony ekkor ment ki az utcára, ahol a férfi azt kiabálta, hogy agyonveri. Miután hazament, egy vasvillát vett magához és azzal tért vissza. Miután a rendőr és a bv-s ezt is kivette a kezéből, otthon egy partvisnyelet vett magához és azzal fenyegetőzve futott vissza a ház felé. Mivel a két tiszthelyettes még ekkor is a közelben volt, a férfit testi kényszer alkalmazásával a földre vitték, majd a rendőrség értesítését követően visszatartották a helyszínen.

Garázdaság elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, melynek során a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte. Ezt követően a 41 éves perkátai férfit is előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, akit szintén garázdasággal gyanúsítottak meg. Ennek során elismerte, hogy megütötte a 23 éves férfit a kocsma előtt, miután az az édesapját szidta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik