Szórakozás

Élő műsorban alázták! Rászálltak a magyar énekesre?

Kovács Ákost egy rajzfilmfigurához hasonlította Mester Tamás a Megasztár adásában. Az ítész kijelentette, bárkitől szívesen idéz, ha a mondanivaló igaz.

Valamiért nagyon pikkelhet a Megasztár zsűritagja, Mester Tamás Kovács Ákosra, ugyanis nem először szól be az énekesnek élő adásban. Nemrégiben Farkas-Jenser Balázs produkciója után – amikor a fiú Ákos-dalt énekelt –  ejtett el néhány szúrós megjegyzést, ami a dal eredeti előadójának szólt. “Ami az Ákosnál már csak visszaemlékezés, addig nálad a jelen, te még mindig vad vagy és jó” – jelentette ki Mester. “És neked van jövőd is” – tette hozzá akkor Bereczki Zoltán.


Pénteken ismét Balázs előadásáról jutott eszébe az ítésznek Ákos. A produkció elhangzása után egyik élcelődő megjegyzésével ismételten beszólt sokak kedvencének. Mester Tamás Ákost idézte, miszerint  a “tehetség iránytalan”, majd nevetve hozzátette, bárkitől, akár Snoopy kutyától is idéz, ha az igaz.

Az ítész beszólása leginkább Bochkor Gábornak tetszett, a rádiós jól szórakozott a hallottakon, de a közönség is nevetéssel értékelte a beszólást.


Mester Tamás elmondta, azért érzi helytállónak Ákos mondatát erre a szituációra, mert – a műsorból később kiesett – Balázs sok mindenhez ért, egyszerre tolmács, nyelvtanár, színesztéta és zenész, és csak rajta műlik, hogy miben lesz igazán sikeres.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik