Szórakozás

Könnyek között búcsúztatták a TV2 sztárját – Hogyan tovább?

Bár minden vágya az volt, hogy bekerüljön az első három versenyző közé, pénteken este mégis Farkas-Jenser Balázsnak kellett búcsúznia a TV2 Megasztárjából.

Minden eddiginél különlegesebb Megasztár-döntőt láthattak pénteken este a tehetségkutató nézői. A versenyzők első körben egy-egy zsűritaggal énekeltek duettet. Radics Gigi Mester Tamással, Farkas-Jenser Balázs Falusi Mariannal, Talán Attila Bochkor Gáborral, Szakos Andrea pedig Bereczki Zoltánnal állt színpadra.

A produkciók után csupán pozitív kritikát hallhattunk, Bochkor Gábornak, a zsűri egyedül nem énekes tagjának például többen is javasolták, hogy ezután is basszusgitározzon nézők előtt.


A négy énekes közül az este folyamán mindenki volt a veszélyzónában, a műsorvezetők, Liptai Claudia és Tilla többször is hangsúlyozták, hogy a versenyzők között nagyon kevés a szavazatkülönbség. Az összes versenydal elhangzása után Talán Attila és Szakos Andrea volt a kiesés szélén, ám ma a nézők már csak egy énekest juttathattak tovább “csont nélkül”. Mester Tamás többször is nagy kedvencéért, Radics Gigiért kampányolt. Elmondta, aggódik, talán azért kap kevesebb szavazatot a salgótarjáni lány, mert rajongói el sem tudják képzelni, hogy kieshet.


Ám néhány perc múlva kiderült,Mester feleslegesen aggódott, az este győztese egyértelműen Gigi lett, ő kapta a legtöbb voksot a nézőktől. A szavazás újraindítása után a salgótarjáni lányhoz csatlakozhatott Szakos Andrea is, így már csak a két fiú várt  a zsűri ítéletére. Az ítészeknek nem volt könnyű dolguk, ám végül úgy döntöttek, Farkas Jenser Balázsnak kell távoznia, így az már biztos, Talán Attila lett az év  férfihangja.

A közös döntést – könnyeivel küszködve – Mester Tamás indokolta. A zenész elmondta, bár Balázs profibb, ők mégis a sztáralkatú Attilát vinnék tovább, aki még több támogatásra szorul, mint versenyzőtársa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik