Szórakozás

Borzasztóan lefogyott a TV2 kirúgott sztárja – Beteg?

Meg kell dolgozniuk a sikerért a Megasztár énekeseinek. A fizikai fáradtság és idegi feszültség mindenkinél másképp jön ki: a legutóbbi kieső Farkas-Jenser Balázs például látványosan sokat fogyott.

A rengeteg pozitív élmény mellett lelkileg és fizikailag is igénybeveszi a fiatal énekeseket a Megasztár élő döntőire való felkészülés. Ahogy egyre kevesebben vannak, több dalt kell megtanulniuk és a tét is egyre nagyobb.

Rengeteg energiát fektetett hétről hétre a felkészülésbe Farkas-Jenser Balázs is, aki a verseny elindulása óta jópár kilótól megszabadult. A fiatal tolmács pénteken hét kilóval könnyebben tért haza, mint amennyit a Megasztár indulásakor nyomott.


“Könnyű ebben a versenyben rácsavarodni arra a sok elvárásra és feszült helyzetre, ami van. Ez látszik is rajtunk. Ezek komoly folyamatok és nehéz helyzetek, amelyeket át kell élnünk és fel kell dolgoznunk” – vélekedik az énekes. Balázs úgy érzi, a titok nyitja, hogy az ember elengedje a versenyhelyzetet. “Már nem akarok megfelelni senkinek, csak saját magamnak” – jelentette ki még a döntő előtt az énekes.
Bár Talán Attila és Farkas-Jenser Balázs közül a zsűri a szőke rockert juttatta tovább, elmondták, hogy Balázst egyre lazábbank, felszabadultabbnak látták a színpadon, így legutóbb is nagyon tetszett nekik a produkciója.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik