Szórakozás

Rettenetesen aggódik a megasztáros édesanyja

Egész élete megváltozhat Szakos Andinak és családjának, ha a lány megnyeri a tehetségkutatót. Ennek viszont nagy ára van, a versenyzők, így Andrea is, keményen dolgozik a végső győzelem reményében.

Egyre több dolog miatt főhet a feje Szakos Andrea édesanyjának. Az asszonyt és családját a kilakoltatás réme fenyegeti, és fogalma sincs hova költöznek, ha el kell hagyni otthonukat. Persze egy időre megoldást jelenthetne lakáshelyzetükre, ha a tiszavasvári lány megnyerné a tehetségkutatót, amire immár – Burgess Benji kiesésével –  25 százalék esélye van. Az édesanya Andi miatt miatt is egyre nyugtalanabb: nem elég, hogy Andi választottját nem kedveli, most gyermeke egészségi állapota is aggasztja: az énekesnőt ugyanis titokzatos rosszullétek gyötrik.


A fiatal tehetség szédülésre, émelygésre és erős fejfájásra panaszkodott,  így rögtön felröppent a pletyka, az énekesnő gyermeket vár. “Ha úgy van, akkor nagymamák leszünk” – kommentálta a hírt a TV2 kamerái előtt Szakos anyuka.

Andi mosolyogva nyilatkozott feltételezett várandósságáról: “Nem, én nem vagyok az, maximum a Szentlélek szállhatott meg, de szerintem az új Messiás még nem érkezett el” – kommentálta és azt is hozzátette, hetek óta alig találkozik a kedvesével, mással pedig nem bújna ágyba. Az énekesnő egyébként úgy véli, mamája egyelőre nem vágyik unokára, de nem is kell ettől tartania, hiszen hiába van régóta együtt párjával, Gergővel, ő sem szeretne még legalább tíz évig babát.

Andi egyébként a hirtelen beköszöntő kánikulával magyarázta hirtelen rosszullétét, de az is előfordulhat, hogy a tehetségkutatóval együtt járó rengeteg munka, fesültdség és izgalom gyengítette le a lányt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik