Szórakozás

Élő adásban sírt Claudia

Az anyák napi produkciókat hallgatva minden eddiginél több könny hullott a péntek esti Megasztár-döntőben. A műsorvezetők, a zsűri tagjai és a nézők meghatottan figyelték a fiatal tehetségeket.

Az anyák napja hangulatában telt a péntek esti Megasztár. Az előadók a duettprodukciók után édesanyjuknak is elénekeltek egy dalt, az ünnep számos szereplőben fájdalmas emlékeket szakított fel.

Köztudott, hogy LIptai Claudiát nagyon szoros, szeretetteljes viszony fűzte édesanyjához, és amikor az asszony elhunyt, a szép műsorvezető sokáig maga alatt volt. Az adás közben többször meghatódott, Szakos Andi dala után pedig még azt is megjegyezte, milyen jó annak, akinek még van édesanyja és énekelhet neki.


De az anyák napja kapcsán foglalt helyet a stúdióban Bozont rég nem látott mamája is, holott a fiú már nem lehetett ott a fellépők között.

A legtöbbet azonban Gigi produkciója alatt könnyeztek a Megasztár stúdiójában. A fiatal salgótarjáni lány Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni dalát adta elő. A szám végén Liptai a könnyeit törölgette, Gigi a közönség soraiban ülő mamája pedig végigkönnyezte az örökzöld slágert.


Különös, a zsűritagok ez esetben nem voltak elragadtatva Gigi produkciójától. Azt természetesen most is leszögezték, hogy a lány csodásan énekelt. Bereczki Zoli szerint Gigit “elvitte” az érzelem, aminek az lehet az oka, hogy a stúdióban volt az anyukája.


“Érdekes, hogy az ember belevetíti az érzelmeit ebbe a dalba, és boldogan sír” – jelentette ki Falusi Mariann. Az énekesnő hozzátette, nála most nem váltotta ki ezt a hatást a dal, és ugyanígy értékelte a produkciót Mester Tamás is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik