Szórakozás

Megbukik, vagy mennybe megy az RTL Klub? Kockázatos!

Kísérletnek szánja az RTL Klub azt az új napi sorozatot, amely hétfőn este látható először. A gyanú árnyékában hétköznap esténként, a Híradó után jelentkezik.

Az amatőr szereplőkkel forgatott napi sorozatban olyan hétköznapi, megtörtént esetek elevenednek meg, amelyek számos családban előfordulhatnak. A dokumentum és dráma között egyensúlyozó sorozatban minden este új sztori kerül képernyőre. A Németországban népszerű és sikeres műsor egyik titka éppen az, hogy bárki ráismerhet saját vagy ismerősei életére. Ilyen sorozat még nem volt a magyar televízióban, ezért sem titkolja az RTL Klub, kockáztat, de ha a nézők megszeretik, a nyári szünetig levetített 14 epizódot ősszel újabbak követnek.

Az új sorozat olyan kérdéseket feszeget, mint hogyan tud valaki beilleszkedni a társadalomba, miután letöltötte börtönbüntetését? Hogy kezd új életet egy nő, aki magára maradt a gyerekeivel állás és anyagi megtakarítások nélkül? Hogy lehet megszabadulni a megbélyegzéstől, ha valakit egy el nem követett bűncselekménnyel vádolnak?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik