Szórakozás

Hatalmas baki a TV2 műsorában – Több mint ciki

Egy korábbi szavazásra buzdító spotot játszott be a legutóbbi Megasztárt megelőző reklámszünetben. A csatorna nem sokkal a tévedés után hivatalos közleményt adott ki.

“A Jóban Rosszban 20:26-kor kezdődő reklámszünetében technikai okok miatt egy korábbi program futott le a TV2 képernyőjén. Amennyiben ennek hatására bárki szavazatot adott volna le a már kiesett versenyzőre (Bihal Roland), a TV2 természetesen ezen szavazatok teljes díját visszafizeti. A többi versenyzőre leadott voksok érvényesek, hiszen a szavazás folyamatos” – olvasható a kereskedelmi csatorna közleményében.

Ilyen és ehhez hasonló hibák nem először fordultak elő a csatornánál. Ősszel az Összeesküvők című műsorban a szereplők neve és arca körül támadt egy kis zavar, és az időjárásjelentés valamint az Aktív esetében sem mindig azt láthattuk a képernyőn, akit a szöveg alapján vártunk.

Természetesen nem csak a TV2, hanem a többi csatorna is produkál érdekes dolgokat. Emlékezetes, amikor az RTL Klub Reflektorában István Dani mikrofonja bekapcsolva maradt és hallhattuk, ahogy nem a legszalonképesebben kommentálta a bejátszásokat. Sokaknak feltűnt az MTV januári bakija is ahol az élő műsorként feliratozott Szerencseszombat adásában Völgyesi Gabi hatalmas pocakkal volt látható, holott az énekesnő akkor már egy hete életet adott gyermekének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik