Szórakozás

Fehérvári táncosok a Csillag születik középdöntőjében

24.hu
24.hu

2012. 04. 05. 12:07

Akik szeretik a szvinget, a táncot és a jó zenét, ők bizonyára nagyon megszerették a székesfehérvári Just Dance tánccsoportot, amely igazán színes produkcióval állt a Csillag Születik zsűrije elé, a harmadik válogatón.

A csoport valóban üde színfoltja volt a tehetségkutatónak, hiszen mindamellett hogy nagyon profi és felkészült programot mutattak be, igazán bájos hölgyek és fess urak ropták a táncot, akik lendületes előadásukkal majdhogynem a közönséget is táncra perdítették. A kritikus ítészeknek is nagyon tetszett a csapat, ezt határozott igenekkel honorálták, így juttatva őket tovább az elődöntőbe. Pokorny Lia szabályosan odavolt a Just Dance szvingtánccsoportért, és sikert a nézők is alátámasztották lelkesedésükkel. A fehérvári csoport négy éve alakult, a jelenlegi felállásban nagyjából két éve dolgoznak együtt.

A tagok a tánc világának más és más területeiről érkeztek, ezért táncaikban érezhető a hozott stílusok keveredése, ami egy merőben új, izgalmas előadásmódot eredményez. Alapvetően szving táncokat táncolnak, mint a lindy hop, charleston, trenky doo, west-coast swing, balboa, de szívesen kalandoznak a modern jazz világában is. Nemrégiben a Divattánc Szövetség is felvette a csoportot tagjai közé.

A csoport vezetői Bokor Attila és Tombor Tímea, az egyedi és látványos koreográfiákat Bokor Attila készíti. Táncosok: Pók Kata, Nusser Boglárka, Zsár Melinda, Tolner Zsófia, Tóth Anita, Szabó Gábor, Pásztor Richárd, Hergovics Gergő, Szóka Roland. Céljuk a magas minőségi színvonal, a professzionális előadásmód, ezért folyamatosan képezik magunkat, új elemekkel gazdagítják repertoárjukat. Sajátos feldolgozású és hangzásvilágú zenékkel, show jellegű műsoraikkal, stílus hű jelmezeikkel valóban egyedi színt képviselnek.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

A video grab from footage broadcast by the UK Parliament's Parliamentary Recording Unit (PRU) shows Britain's Prime Minister Theresa May as she speaks in the House of Commons in London on January 15, 2019, before MPs vote on the government's Brexit deal. - Parliament is to finally vote today on whether to support or vote against the agreement struck between Prime Minister Theresa May's government and the European Union. (Photo by HO / PRU / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT " AFP PHOTO / PRU " - NO USE FOR ENTERTAINMENT, SATIRICAL, MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.