Szórakozás

Fehérvári táncosok a Csillag születik középdöntőjében

24.hu
24.hu

2012. 04. 05. 12:07

Akik szeretik a szvinget, a táncot és a jó zenét, ők bizonyára nagyon megszerették a székesfehérvári Just Dance tánccsoportot, amely igazán színes produkcióval állt a Csillag Születik zsűrije elé, a harmadik válogatón.

A csoport valóban üde színfoltja volt a tehetségkutatónak, hiszen mindamellett hogy nagyon profi és felkészült programot mutattak be, igazán bájos hölgyek és fess urak ropták a táncot, akik lendületes előadásukkal majdhogynem a közönséget is táncra perdítették. A kritikus ítészeknek is nagyon tetszett a csapat, ezt határozott igenekkel honorálták, így juttatva őket tovább az elődöntőbe. Pokorny Lia szabályosan odavolt a Just Dance szvingtánccsoportért, és sikert a nézők is alátámasztották lelkesedésükkel. A fehérvári csoport négy éve alakult, a jelenlegi felállásban nagyjából két éve dolgoznak együtt.

A tagok a tánc világának más és más területeiről érkeztek, ezért táncaikban érezhető a hozott stílusok keveredése, ami egy merőben új, izgalmas előadásmódot eredményez. Alapvetően szving táncokat táncolnak, mint a lindy hop, charleston, trenky doo, west-coast swing, balboa, de szívesen kalandoznak a modern jazz világában is. Nemrégiben a Divattánc Szövetség is felvette a csoportot tagjai közé.

A csoport vezetői Bokor Attila és Tombor Tímea, az egyedi és látványos koreográfiákat Bokor Attila készíti. Táncosok: Pók Kata, Nusser Boglárka, Zsár Melinda, Tolner Zsófia, Tóth Anita, Szabó Gábor, Pásztor Richárd, Hergovics Gergő, Szóka Roland. Céljuk a magas minőségi színvonal, a professzionális előadásmód, ezért folyamatosan képezik magunkat, új elemekkel gazdagítják repertoárjukat. Sajátos feldolgozású és hangzásvilágú zenékkel, show jellegű műsoraikkal, stílus hű jelmezeikkel valóban egyedi színt képviselnek.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Győr, 2017. szeptember 8.
A győri Tesco hipermarket áruház 2017. szeptember 8-án. Az áruházlánc sajtóosztályának tájékoztatás szerint az áruházak többsége a dolgozók egy részének sztrájkja ellenére továbbra is nyitva tart.
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Öngyilkos akciót hirdetett a Tesco?

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.