Szórakozás

Ízléstelen poénjai miatt rúgták ki az RTL üdvöskéjét? Durva

Míg Kővári Máté stand upos úgy érzi, csak nyert a műsorral, a Latin Carneval tagjai teljesen összeomlottak a kiesést követően. Képtelenek voltak feldolgozni a zsűri és a közönség döntését.

Drámai pillanatokat kellett átélnie a Csillag Születik szombati első élő show-ján a Latin Carneval tánccsoportnak és Kővári Máté stand uposnak. A zsűri és a nézők szavazatai alapján ugyanis ők bizonyultak a leggyengébbnek, ezért nekik kellett távozniuk a Csillag Születikből.

Kővári Máté már az élő show után optimistán nyilatkozott. „Ez van, nem voltam elég vicces. Nem vagyok összetörve, hiszen tudtam, hogy ez a műfaj eleve nem egy hálás dolog. Egyedül vagyok a színpadon és csak magamat kell adnom, ráadásul szórakoztatnom kell több millió embert, kizárólag a poénjaimmal” – nyilatkozta a Hír24-nek Kővári Máté, aki Puzsér Róberttel és nagymamájával is viccelődött a Csillag Születik színpadán. Egyesek szerint az ízléstelen nagymamás poén és Puzsér Róbert cikizése is hozzájárulhatott az egyetemista kieséséhez.

„Lehet, hogy ez volt a baj, de az okokat nem tudom pontosan. Csenki Attilától kaptam néhány szakmai tanácsot, aki javasolta, hogy min változtassak még. Lehet, hogy jobban kellett volna rá hallgatnom” – mondta a Csillag Születik humoristája, akit egy cseppet sem tört le a kiesés. „Arra számítottam, hogy maximum a harmadik show-ig eljutok. Nem így lett, de nincs baj. Folytatom az egyetemet és hétvégén már fellépésem is van. Azt hiszem, én csak nyertem ezzel a műsorral” – árulta el Kővári Máté. Az optimista kiscsillag produkcióját ide kattintva tekintheti meg.

Más volt a helyzet a Csillag Születik táncos kieső produkciójánál, a Latin Carnevalnál. A tánccsoport hölgy tagjai hosszú perceken keresztül küszködtek a könnyeikkel, és még fél órával a show után is volt, akinél eltört a mécses. „Egy olyan csapatot hoztunk össze, amelynek tagjai több mint húsz éve táncolnak. Vannak közöttünk olyanok, akik már megnyertek minden rangos szakmai díjat” – nyilatkozta a Hír24-nek könnyek között Lovászi Orsolya, aki csalódott saját kollégáiban is.

„Sajnálom, hogy a nézők ennyire nem kíváncsiak ránk, és azt is sajnálom, hogy a versenytáncos kollégák ennyire nem támogattak minket. Reméltük, hogy szavatokban mérhető lesz a szakma támogatása, és abban is bíztunk, hogy továbbjutunk. Társastánc-produkció még sosem volt a Csillag Születikben. Nagyon fáj, hogy ennyire nem tetszettünk, hiszen rengeteg munkánk volt a produkcióban. Nem gondoltuk, hogy az első kiesők közé kerülünk” – árulta el a táncos, aki alig hitte el, hogy csapatának, a Latin Carnevalnak távoznia kellett a Csillag Születikből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik