Szórakozás

Őszig nem lesz munkája Stohlnak az RTL-nél?

Immár nem titok, hogy ősszel újabb szériát indít az RTL Klub a népszerű X-Faktor című tehetségkutató műsorból. A csatorna egyelőre azt egyelőre nem hajlandó elárulni, kik lesznek a műsor házigazdái.

A csatornánál elmondták, nem volt kérdés, hogy idén ismét képernyőre kerül az énekes tehetségeket felvonultató produkció, hiszen népszerűsége a második széria után is töretlennek mutatkozott. Ráadásul azok, akik voltak annyira szerencsések, hogy bekerültek a döntőbe, szinte mindannyian fényes karriert futottak be, nem csoda hát, ha minden egyes castingon szinte megrohamozzák az RTL Klub székházát a jelentkezők.

A hozzáértők szerint a műsor népszerűségéhez nagyban hozzájárul a műsorvezetők személye is, akiket szinte a produkció kezdetéig titokban kezel a csatorna. Pletykák persze mindig kiszivárognak, természetesen most sincs ez másképpen.


Fotó: RTL Klub

Mint ismeretes, az X-Faktor első szériáját eredetileg Stohl András és Ördög Nóra vezette volna, ám a színész balesete keresztülhúzta az RTL Klub számításait. Ráadásul Stohl maga döntött úgy, hogy lemond a felkérésről, így került végül a helyére Sebestyén Balázs. Akkoriban sokan azt jósolták, Stohl nélkül nem lesz igazi a produkció, de Balázs bebizonyította, neki is van keresnivalója az X-Faktorban. Bár mindenki elégedett volt a teljesítményével, a népszerű tévés mégis úgy döntött, a második évadból már kiszáll. Ekkor ismét elindultak a pletykák arról, ki lesz Ördög Nóra párja, végül kiderült, hogy az RTL Klub egyik legnépszerűbb képernyőse egyedül vezeti a tehetségkutatót.

Míg a második évad esetében az ismert okok miatt fel sem merülhetett Stohl András neve, addig az ősszel induló X-Faktorral kapcsolatban a legtöbben arra tippelnek, a színész ekkor és ebben a produkcióban tér majd vissza az RTL Klub képernyőjére. Ezt azonban a csatornánál nem erősítették meg, mondván, őszig még rengeteg idő van.

Stohl neve a ValóVilág hatodik szériájának kapcsán is felmerült, amit az RTL szintén nem erősített meg, igaz nem is cáfolták. Persze a VV egyelőre távolibb jövőnek látszik, mint az X-Faktor, hiszen még azt sem jelentették be, mikor kerül képernyőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik