Szórakozás

Pokorni Lia sírva fakadt

Szombaton elindult Magyarország egyik legszínesebb tehetségkutató showműsora. A megújult zsűri már most számos tehetséges versenyzőt továbbjuttatott a következő fordulóba.

Többek között olyan nagyszerű tehetségekre bukkantak, mint a szabad szájú budapesti rapper, Németh Zoltán, művésznevén Plazma. Lenyűgöző énektudásával továbbjutott Mészáros János Elek, aki szabadidejében operákat éneklő agrármérnök. A zsűri egyöntetű igenjeivel a középdöntőbe jutott több tánccsoport is, köztük a Quantum XXL és a TST Hip-Hop.

Óriási meglepetést okozott Gyulai Attila, aki egyedi technikával festett Michael Jackson portrét néhány perc leforgása alatt. Szintén meghökkentette a zsűrit és a nézőket Illés Renátó, aki Pókember jelmezben mutatott be továbbjutást érő akrobatikus mutatványokat. Vad Szilvia Jennifer tizennégy éves kora ellenére egy Mary Zsuzsi-dalt választott, a Mamát, a Csillag Születik fő kritikusát, Puzsér Róbertet ő sem győzte meg, de a többieket igen. Horváth Csaba érzelmes dallal állt színpadra, három igennel távozott. Haratik Edina utolsó lehetőségének nevezte a Csillag Születiket, egy Cserháti Zsuzsa-dalt választott és meg is kapta ezt a bizonyos végső sanszot.

Nagy visszatérők is feltűntek a 2012-es Csillag Születikben. Tavaly Michael Jackson számra táncolt Rubay László, aki idén remek énektudásával kápráztatta el a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűrit. A prügyi duóként ismert fiatalok is újra megmérették magukat a színpadon. 2011-ben Babos Ricsi és társa nem jutottak tovább, azonban Hernádi Judit és Oroszlán Szonja biztató szavainak köszönhetően most újra próbálkoztak. Időközben Horváth Ferenc kivált a duóból, a helyét Dósa Krisztián vette át. A csere nyerőnek bizonyult, ugyanis a páros továbbjutott a következő fordulóba. A fiúk produkcióját a zsűri is megkönnyezte.

A Csillag Születik 2012 jövő szombaton folytatódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik