Szórakozás

Botrány tört ki Damu miatt! Elképesztő

Egymásnak estek Damu Roland rajongói és ellenzői. Még szerencse, hogy csak virtuálisan pofozták egymást, különben akár vér is folyhatott volna.

Damu Roland és tettei egyre inkább megosztják az embereket. Bár azt gondolnánk, hogy a rajongók elpártoltak mellőle, ez nem így van. Igaz, csak egy kis létszámú közösség, de mégiscsak létezik és működik a Facebookon egy Damu Roland rajongói klub. Jelenleg 169-en lájkolták, de úgy tűnik, ők továbbra is foggal körömmel kiállnak a színész ártatlansága mellett.

Éppen ez okozott botrányt a napokban. Az oldalt ugyanis megtalálták az ellentábor tagjai is és természetesen nem rejtették véka alá a véleményüket. Többek között ilyen és hasonló hozzászólásokkal bombáztak a profil üzemeltetőjét, aki ettől rettentően kiakadt:

„Nem mi vagyunk az ostobák, hanem azok a nők, akik nagyon jól tudták, milyen Damu, mégis azért a 2 perc hírnévért, amit mellette kaptak, inkább tűrtek.”

„Damu ezt látta otthon,ezt viszi tovább magával. Jó érzékkel mindig meg fogja találni az ilyen nőket. Szomorú az is,ha egy nő még mindig ilyen örökséggel kerül ki a szülői házból.

A rajongók egy ideig tűrték a színész gyalázását, de aztán nyomdafestéket nem tűrő módon vágtak vissza. Az oldalt működtető személy egyebek mellett ezt írta:

„Akkor a gyengébbek kedvéért: tehát aki nem áll Roland mellett, ne itt írjon negatív kommenteket, ugyanis nem vagyunk kíváncsiak rá. Törlöm tiltom úgy is!!

Ez persze csak olaj volt a tűzre. A virtuális bántalmazás tovább folytatódott a két tábor között, akik  vélhetően soha nem értenek majd egyet egymással.

Időközben a közösségi hálón létrehoztak egy profilt, ahol azok jelentkezését várják, akiknek Damu Roland tartozik. Kíváncsian várjuk, hány személy mer jelentkezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik