Szórakozás

Exkluzív! Újabb nő tálal ki Damu agresszív viselkedéséről

Újabb hölgy került elő, aki azt állítja, két hónapig járt Damu Rolanddal, és a színész vele is agresszívan viselkedett. Emellett állítólag a híresség neki is tartozik.

Damu egykori barátnője csak úgy nyilatkozott a Hír24-nek, ha nem írjuk le a nevét, ugyanis még most is fél a TV2 egykori sztárjától. Mint mondja, nem szeretne belekeveredni a Damu-ügybe, ugyanakkor azért tálal ki, mert szeretné, ha az emberek megtudnák az igazságot a színészről, aki elmondása szerint cseppet sem szent.

„Egy közös ismerősünk által ismertem meg Rolandot. Ő kérte el a telefonszámomat és felhívott. Az elején tényleg nagyon kedves volt, sőt lovagias. Kaptam tőle kisebb ajándékokat, virágot. Eleinte el sem akartam hinni, hogy valóban nőveréssel vádolják. Még a nagyobbik fiát is bemutatta nekem. Nem költöztünk ugyan össze, de sokat voltunk együtt. Aztán egyik percről a másikra megváltozott a helyzet. Komolyan mondom, időnként úgy viselkedett, mint aki skizofrén. Egyik percben még kedves volt, aztán átment teljesen agresszívba. Volt olyan, hogy feküdtünk egymás mellett az ágyban, minden teljesen jó volt. Aztán egy pillanat múlva rám üvöltött, hogy gyújtsam meg a cigijét. Láttam az arcán, bármire képes, ha nem teszem meg” – mesélte Damu exbarátnője.

A fiatal nő két hónapig tűrte a színész meglehetősen furcsa hangulatváltozásait, a biztosítékot végül az verte ki nála, hogy Damu egyre többet piált. Az egykori barátnő azt mondja, a híresség minden nap részegre itta magát és ilyenkor nem lehetett hozzá szólni, mert agresszív volt.

A hölgy azt mondja, őt ugyan nem ütötte meg Damu, de nagyon félt, főként azután, miután kölcsönkért tőle 100 ezer forintot és azt nem akarta megadni. A fiatal nő egy idő után már szóba sem merte hozni a pénzt, mert veréstől félt. Végül szakítani is csak SMS-ben mert a hírességgel.

A lányt mindenki arra figyelmeztette, meg ne bocsásson Damunak, nehogy engedjen az invitálásának és felmenjen a lakására, mert baj lesz.

Az ex azt állítja, azóta sem kapta meg a 100 ezer forintot Damutól, és már nem is reménykedik abban, hogy valaha hozzájuthat a pénzéhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik