Szórakozás

Damu édesanyja kitálal: “Gyenge lelkű ember a fiam”

Bírósághoz fordul Damu Roland édesanyja. Az asszony úgy döntött, feljelenti volt férjét rágalmazásért, és bízik abban, előbb-utóbb fia is szóba áll vele újra.

Megelégelte volt férje rágalmait Damu Roland édesanyja. Ica néni fia jogerős ítélethirdetése óta most először szólalt meg, és nem tett lakatot a szájára. A nyírábrányi asszony azt azonban nem tagadja, ő és Roland nem ápoltak túl szoros viszonyt egymással, éveken át nem is beszéltek.

Roland mamája elmondta, most azonban már szeretné újra tartani a kapcsolatot fiával, amit kezdeményezett is többször az elmúlt pár hétben, azonban Damu elzárkózik a kapcsolattartástól.


Az éppen börtönbüntetését töltő egykori sorozatszínész édesanyja szerint volt férje, Damu apja tehet arról, hogy fia ilyen helyzetbe került. “Ő egy hazug ember, szinte féltékeny volt a gyerekre, hogy szeret engem. Sokszor le kellett tagadni, hogy nálam van Nyírábrányban” – emlékezett vissza az asszony. Ica néni azt is elmondta, nagyon bántja, hogy fiával megromlott a viszony. Hozzátette, még a falról is levette Roland képeit, ugyanis, ha ránézett a fotókra, a sírás kerülgette.

“Féltem Rolandot, oda a karrierje, ő egy gyenge lelkű ember, attól függetlenül, hogy milyen dolgokat művelt” – jelentette ki az aggódó édesanya, aki, bármi is történt, tudja, a fia szereti őt.

A nyírábrányi asszony  arról is vallott, ahogy Roland, úgy az apja is erőszakos természetű ember. Damu apja többször megütötte volt  feleségét, aki emiatt döntött úgy, hogy kilép a házasságból.

Ica néni egyébként nem érti, exe miért próbálja tönkretenni, és miért állít róla valótlanságokat. Az asszony úgy döntött, a sok rágalmazás miatt bírósághoz furdul és feljelenti egykori férjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik