Szórakozás

Megvették Damu exének hallgatását? Titkolózik a rendőrség!

Meghosszabbíthatják Damu Roland börtönbüntetését – mint ahogyan arról a Hír24 elsőként számolt be. De vajon az állítólag megpofozott Jucika feljelentette Damut?

A Hír24 hivatalos levélben kereste meg a Budapesti Rendőr-főkapitányságot. Arra kerestük a választ, indult-e újabb eljárás Damu Roland ügyében, tett-e feljelentést a színész korábbi menyasszonya? A rendőrség ugyan válaszolt érdeklődésünkre, de csupán azt közölték: konkrét személyre vonatkozó kérdést adatvédelmi okokból nem áll módjukban megválaszolni.

Ez csak azért furcsa, mert korábban válaszoltak a Damuval kapcsolatos kérdésekre, akkor nem titkolóztak. De nem csak a rendőrségtől, a börtönből sem válaszolnak a hivatalos kérdésekre. Ott arra hivatkoznak, a színész megtiltotta, hogy bármiféle információt kiadjanak róla.

Ugyanakkor a börtönben lévő híresség környezetéből érdekes hírek szivárogtak ki. Azt Ruttner György is megerősítette, hogy Damu a börtönből törlesztette adósságát exe édesanyjának, de egyesek szerint ezt nem szívjóságból tette.

„Mindenki azt beszéli, hogy Roland azért adta meg a pénzt, hogy ezzel megvegye Jucikáék hallgatását. Biztosan azt gondolja, ha megadja a tartozását, volt menyasszonya megenyhül, és nem tesz feljelentést a pofozkodás miatt. Nem buta gyerek ez a Roland. Szerintem ez a taktika be fog jönni neki. Már látni, hogy Jucikáék elgyengültek. Szerintem még abban is reménykednek, hogy újra összejöhetnek a fiatalok. Úgy gondolom, nem fogják feljelenteni Damut” – mondta a Hír24-nek a színész egyik ismerőse.

A híresség ügyvédje egyébként korábban azt mondta, szerinte nem lesz újabb ügy a színész ellen. Lehet, hogy ő már akkor is tudta, mit tervez Damu?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik