Szórakozás

Megcsalták az TV2 sztárját – Kipakol

Ugyan még nagyon fiatal, de már volt része szerelmi bánatban a Megasztáros Burgess Benjinek. Az azonban még a jövő titka, lesz-e szerelem közte és Radics Gigi között.

Bár nincs nagy tapasztalata a nők terén, magabiztosan kezdett udvarolni Radics Giginek Burgess Benji. Az amerikai-magyar fiú kiesésével a fiatalok kevesebbet találkoznak, ráadásul Gigi töbször hangsúlyozta, csupán barátság van közte és Benji között.

A fiú elmesélte, korábban egy lány nagyon pofára ejtette. “Az első barátnőm az osztálytársam volt, fél évig jártunk. Kiderült, hogy hétszer megcsalt, én pedig észre sem vettem, olyan naiv kissrác voltam. Végül ő mondta ki, hogy szakítsunk. Nem volt kellemes érzés a csalódás után is nap mint nap látni az iskolában” – emlékezett vissza Benji.


A Megasztár-felfedezett korábban a Hír24-nek elmondta, kiskamasz korában rettenetesen szégyellős volt, fülei, szemüvege, fogszabályozója gátlásossá tették. A Fem3 kamerái előtt arról beszélt, hogy osztálytársai között volt, aki lúzernek tartotta és ez nagyon fájt neki. Azt azonban végképp nem érti, hogy ugyanaz az illető most – hogy ismertté vált – barátkozni szeretne vele. Azt is elárulta, a mai napig küzd önértékelési problémákkal, ám ha a színpadra lép, magabiztossá válik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik