Szórakozás

Gyászáról vallott a TV2 sztárja

Hosszú hónapokon keresztül nem tudta elengedni halott unokatestvérét Szakos Andrea. Az ezotériában és természetfelettiben hívő lány a mai napig nem tette túl magát a gyászon.

Nincs könnyű élete Szakos Andreának. Az énekesnő hétről hétre elmondja, hogy még mindig nem nyugodt az édesanyja és nyolc évvel fiatalabb párja között feszülő ellentét miatt. Sokszor annyira megérinti őt is ez a konfliktus, hogy a felkészülésre sem tud százszázalékosan odafigyelni.

Ezúttal is kamerák előtt mesélt élete egyik tragédiájáról Szakos Andrea. A Megasztár énekesnője a mai napig nem tette túl magát unokatestvére évekkel ezelőtti halálán. A tiszavasvári lány jó ideig az utcára sem akart kilépni, és kizárólag fekete ruhár volt hajlandó hordani.


“Az unokatesóm halála nagyon megviselt. Mások előtt nem mutattam, hogy nagyon depressziós vagyok, de két évig minden este úgy éreztem, hogy ott áll az ajtóban, ott figyel, vigyáz rám. Én láttam őt. Aztán elbeszélgettem valakivel, aki kérte, hogy próbáljam meg elengedni, mert a holtaknak sem jó, ha nem lépnek tovább. Megpróbáltam. De a mai napig nagyon nehéz mindegyik születésnapom, a körül érte a baleset, mindig kimegyek hozzá a temetőbe” – mesélte a Megasztár düntőse.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik