Szórakozás

Durva napok várnak Damura a börtönben

Nem luxusbörtön a tiszalöki, és Damura egyáltalán nem vár olyan jó világ, mint amiről átszállításakor pletykáltak – mondta a Hír24-nek az egyik bennfentes.

Informátorunk szerint a legkeményebb talán a következő néhány nap lesz, hiszen ez egy átmeneti időszak, amikor a színészre egyelőre csak az unatkozás vár, hiszen még nem dolgozhat. Ez egyébként általános szabály, nem kifejezetten csak rá vonatkozik. Ráadásul a hírek szerint a helyzetét tovább rontja, hogy egyelőre még nem találkozhat és nem is beszélhet a szeretteivel.

A Hír24-nek nyilatkozó személy úgy tudja, Damu még telefonálni sem tudott a tiszalöki intézményből. Erre egyébként később majd lehetősége lesz. A szabályok szerint az írásban is megjelölt kapcsolattartókat hívhatja fel, ám nem beszélhet a végtelenségig, csupán napi tíz perc van erre engedélyezve.

„Szerintem, ha a következő két hetet túléli nagyobb összeomlás nélkül, akkor már könnyebb lesz neki. Most még minden új, ráadásul nem tudja elfoglalni magát, így biztosan mindenféle rossz gondolat is megfordul a fejében. Csak remélni lehet, hogy nem jön elő ismét a pszichés betegsége és nem ismétlődnek meg a korábbi szívinfarktusszerű tünetei. Sajnos egyébként ez is benne van a pakliban. Szerencsére csakúgy, mint a többi rabra, rá is figyelnek, szóval bármi furcsát észlelnek rajta, azonnal szakemberhez viszik. A következő napokban az is kiderül, mennyire fogadják el a többiek Damut. „Hát szerintem ez még egy kemény menet lesz” – állítja informátorunk, aki arról semmit nem tudott mondani, hogy a színész jelenleg szed-e gyógyszereket és milyen egészségi állapotban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik