Szórakozás

Puzsér: Azért ne nyerjen a duó, mert sajnálják őket

Dósa Krisztián családja beteg gyereket ápol. Ricsi pedig rossz anyagiak között él. Vajon a Prügyi Duó esetében éppen ezek a nehézségek lennének a siker zálogai?

Egyre kiélezettebb a verseny a Csillag Születikben, ahol most szombaton már csak hat produkció áll színpadra. A legjobbak között ott van a Prügyi Duó is, melynek tagjai egyre nehezebben viselik a családtól való távollétet. Különösen Dósa Krisztián, aki még éneklés közben is beteg nővérére gondol. A fiatal fiú testvére Down-szindrómában szenved, s állandó felügyeletet igényel. Ám Krisztián most nem lehet vele.

„A családomra gondolok, mert rajtuk szeretnék segíteni. Ő értük csinálom az egészet. Leginkább mégis a lány testvéremre gondolok, amikor énekelek. Ő Down-kóros…Nagyon elérzékenyülök, ha eszembe jut” – nyilatkozta könnyeivel küszködve Dósa Krisztián, akinek különösen fáj, hogy most nem lehet testvérével.

„Nem tud annyira kommunikálni sajnos, de még így is mindig azt mondja, hogy szeretlek. Sokkal több érzés van benne, mint egy átlagos emberben. Viszont nagyon magatehetetlen, s nem lehet akárkire hagyni. Így anyukámnak mindig vele kell lennie” – árulta el a kiscsillag, akinek rettentően hiányoznak szerettei.

Ráadásul Krisztiánnak a honvággyal is meg kell küzdenie. Puzsér Róbert szerint Dósa Krisztián speciális helyzete, s Babos Krisztián nehéz anyagi körülményei jelenthetik a duó továbbjutásának kulcsát. „A Prügyi Duó nem azért jut tovább, mert annyira kiválóak. Ők a Szerelmes Slágerek 6. válogatás albumának feldolgozói. Beleragadtak ebbe a közhelyességbe, és képtelenek kitörni. Nincs bennük semmi eredetiség. Őket a nehéz szociális helyzetük miatt juttatják tovább” – árulta el a Hír24-nek Puzsér Róbert, aki bízik benne, hogy mindez kevés lesz ahhoz, hogy a duó megnyerje a Csillag Születiket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik