Szórakozás

Megélhetése a tét a Csillag Születik énekesének

A Csillag Születik énekes-zenésze, Juhász Marci jelenleg utcazenélésből él. A műsor hatalmas kitörési lehetőség számára.

Mindenkit lenyűgözött virtuóz játékával és sajátos hangszínével Juhász Marci, aki egy gitárral és egy szájharmonikával idézte fel a népdalok hangzásvilágát. A Csillag Születik felfedezettje évek óta zenél, és roppant tehetséges, de ahogy mondta, intézményes keretek közt nem tanult játszani. „Hat éve zenélek és énekelek. Sosem tanultam egyiket sem. Többségében kocsmazenélésből sajátítottam el az alapokat. Úgy vagyok vele, hogy amit nekem tanítani próbálnak, azt nem csinálom szívesen. Ez szenvedélyből jön” – árulta el a Hír24-nek Juhász Marci, akinek valóban a zenélés az élete.

Olyannyira, hogy még attól sem riadt vissza, hogy az utcán keresse meg kenyerét, egyetlen hobbijával. „Jelenleg munkanélküli vagyok. Utcazenélésből élek, de nem bánom. Szeretek az utcán zenélni, megfigyelni az embereket, látni a reakciójukat” – mondta a kiscsillag, aki már gőzerővel készül a szombati megmérettetésre. „Nagyon várom már az élő showt. Még nem mutathattam meg magamból mindent. Annyi azonban biztos, hogy a népdal műfajánál maradok. Ez közel hozzám, különleges és bízom benne, hogy mindenki kedvelni fogja ezt a különleges hangzásvilágot” – nyilatkozta Juhász Marci.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik