Szórakozás

Bűncselekmény sértettje lett az RTL kirúgott sztárja

Nagy Alekoszt az ág is húzza. Nem elég, hogy feljelentették a rendőrök, még ismeretlenek ki is rabolták a közelmúltban.

A VV-nyertesnek az utóbbi időben meggyűlt a baja az érdi rendőrökkel. Elmondása szerint többször is megállították, és különböző szabálysértések miatt megbüntették. A közelmúltban éppen azért állították meg, mert állítólag nem indexelt a körforgalomból kifelé hajtva.

„Olyan felfokozott lelkiállapotban voltam, hogy nem tudom megmondani, elkövettem-e ezt a szabálysértést, vagy sem. Éppen a térfigyelő kamera alatt történt a dolog, ezért kértem a rendőröket, nézzük meg a felvételt. Ezt megtagadták, később meg arra hivatkoztak, hogy már letörölték. Azért voltam ideges, mert édesapám épp előtte telefonált, hogy kiraboltak, amíg nem voltam otthon. A károm 1 millió forint. Mondtam a rendőröknek, hogy rendezzük el gyorsan az ügyet, mert épp sietek a történtek miatt. Azt mondták, tudják mi történt, mert épp ott helyszíneltek az előbb. Ennek ellenére továbbra is feltartottak. Öt fegyveres rendőr vett körbe” – idézte fel a történteket a valóságshow-hős, akitől azt is megtudtuk, hogy a bűncselekmény elkövetői azóta sem kerültek elő.

Ezzel szemben Alekoszt feljelentették a rendőrök, mondván engedetlen volt az intézkedés során. És ha ez még nem lenne elég, csütörtökön ismét az egyenruhások csapdájába került a görög. Azt meséli, ugyanazon a helyen állították meg, mint korábban. Elmondása szerint semmibe nem tudtak belekötni, ezért az egész kocsit átvizsgálták, hátha találnak valamit, amiért meg lehet büntetni.

„Felhúzták magukat, mert tegeztem őket. Úgy tudom, hogy ezt a törvény nem tiltja. Ettől aztán agresszívvé váltak, bevallom, megijedtem.” – mondja Alekosz, aki inkább megy börtönbe, mint hogy pénzbírságot fizessen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik