Szórakozás

Megszólták: Rubint Réka hasznot húz fájdalmából?

Rubint Réka legutóbb a Mokkában mesélt arról, milyen szörnyű fájdalmak gyötörték a szülés után. Kínjait egy speciális cipő enyhítette. A sztori sokak szerint csak reklámfogás.

Újabb titok került elő Rubint Réka múltjából, aki mindig is együttműködő volt a sajtóval. A fitneszlady most azt árulta el, milyen nehézségekkel kellett szembenézni második szülése után. „Mikor Norbika megszületett, olyan szintű derék- és csípőfájdalmaim voltak, hogy alig tudtam behajolni a fürdőkádba, hogy megfürdessem a gyerekeket. Akkor találkoztam ezzel a lábbelivel” – nyilatkozta Rubint Réka, aki a stúdióban fel is próbálta a speciális, gördülő talpú cipőt, melyről ódákat zengett.

A fitneszlady állítja, hogy a cipő megoldást jelenthet számos egészségügyi problémára. Így ő a harmadik terhessége alatt is végig ebben tornázott, s a mai napig hordja ezeket a darabokat. A Mokkában készült interjút Rubint Réka közösségi oldalára is feltöltötte. A fitneszlady szavai és kijelentései pedig hatalmas lavinát indítottak el.

„Réka, ennek kicsit pénz szaga (sic!) van” – írta az egyik kommentelő, akinek véleményét többen is osztották. „Szeretem a Rékát, de ez egy kicsit reklám szagú (sic!)” – írta Réka egy másik lelkes követője. Persze akadtak olyanok is, akik kiálltak Réka mellett, s védelmükbe vették nemcsak kedvencüket, hanem a cipőmárkát is. Rubint Réka egyelőre nem reagált a kétkedők megjegyzéseire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik