Szórakozás

Sokkoló fotóval haknizik Norbi

Megdöbbentő képpel illusztrálta a minap Facebook-bejegyzését Schobert Norbi.

Bár – mint ahogyan megírtuk – Schobert Norbi többször is ismerősei tudtára adta, hogy semmiképpen ne keressék őt telefonon, a fitneszguru és neje nap mint nap megtalálják a lehetőséget, hogy hallassák hangukat. Nemrégiben egy özvegyen maradt férfinak és két kisgyerekének gyűjtöttek pénzt, majd arról írtak, hogy a gyermekmentő szolgálatot segítik. A cél szép, és amennyiben emberek fognak össze a fitneszguru szavára, hasznos is, olykor azonban megdöbbentő élményben is részünk lehet, ha a Schobert házaspár Facebook-oldalait böngésszük.

A minap sokkoló fotót tett közzé Norbi, az alábbi ajánlással.


“A seprűt nézed vagy a szemét! Nem mindegy! Ne hagyd, hogy életed a gúny tárgya legyen! Több vagy annál, hogy összesúgjanak a hátad mögött és bármiért szégyenkezned kelljen! Nem tehetsz róla, hogy a szüleid és az iskola nem tanított meg normálisan táplálkozni és sportolni! Az életben kapható legnagyobb tehetség: a szorgalom és az akarat! Akarat azt jelenti, hogy valamit tartósan akarni, nem pedig fellángolni! Tabletták, porok, kezelések még senkit nem fogyasztottak le! Ma már egyszerű a megoldás: a lisztet és cukrot tartalmazó ételeket, italokat cseréld le Update1-re! (liszt, panír, tészta, pékáru, édesség, üdítő, tejtermék legyen kizárólag Update1) Így minimum lefelezed a szénhidrát beviteled. A test a zsírtartalékokhoz nyúl. Rengeteg étel megfelel Update1-nek és nem az én termékem: Húsok, zöldségek, natúr tejtermékek, nem túl édes gyümölcsök, cukormentes üdítők, száraz borok. Ne egyél mellé barnát sem! A vércukor szinted stabilizálódni fog és kevesebb inzulint termelsz. Így ritkábban és kevésbé leszel éhes, rengeteg kiadást spórolsz! Minden nap mozogj kezdetben 30, később 60 percet! Nem tudsz futni? Gyalogolj! Nem tudsz gyalogolni? Tekerj! Nem tudsz tekerni? Ússz! Nem tudsz úszni? Tornázgass otthon! Nincs időd? Hülyeséget enni van?
Bízz bennem! Norbi. Van akinek köztetek ez már bevált? Mennyit fogytál a Norbi Update módszerrel?” – olvashatjuk.

Tény, Norbi módszere rengeteg túlsúlyos emberen segített, ám olykor felmerül, a kevesebb, több lenne. Sokan úgy vélik, a túlzott önmarketing előbb-utóbb fordítva sül el, ráadásul a házaspár eddig is kapott hideget-meleget. Tudjuk, a jó bornak is kell a cégér, ám a visszajelzések szerint az az életmódtanácsadó módszerét betartó emberek jórésze úgy véli, üdvös lenne, ha Rékáék visszafogottabban terjesztenék egyébként hatásos diétájukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik