Szórakozás

Rubint Réka sokkolta rajongóit: beszóltak a fitneszladynek

Az átlagkeresetből élő nők számára méregdrága nyaralásra invitálja követőit Rubint Réka. A háromgyerekes édesanya kapott hideget-meleget. Mi azért nem aggódunk: van, akinek a nyaralás sem nyaralás az Update-házaspár nélkül.

Bár érdeklődő is akadt, jellemzően inkább cinikus hozzászólások olvashatók a Facebookon a Rubint Réka törökországi Alekreform táborát népszerűsítő poszt alatt.

“A törökországi Alakreform tábor helyszíne a török riviéra mesésen szép golf&spa, 5 csillagos szállodája, (…) lesz! Ha szeretnél egy feledhetetlen nyaralást eltölteni velünk, s minden nap 90 perces Alakreform edzésen, életmód-tanácsadásokon, motivációs tréningeken részt venni, az Update szerint táplálkozni (ötvözve a szálloda ultra all inclusive kínálatával), akkor gyere Te is és tarts velünk!” – olvasható.


A bejegyzésből az is kiderül, hogy Norbiék családostól utaznak, és azt is megtudtuk, hogy a felnőttek közel 350 ezer a gyerekek kortól függően 100 ezer vagy 200 ezer  forintért vehetnek részt a fogyasztó buliban. Az összeg egésze természetesen nem csupán Schoberték zsebébe vándorolna, ők – valószínűleg – az általuk nyújtott programokat fizettetik meg Magyarország jómódú duci hölgyeivel. Az is valószínű, hogy Update Norbiék jóval olcsóbban lakhatnak majd a szállodában, hiszen a toborzással reklámtevékenységet is végeznek. (A szálloda neve eredetileg a postban is szerepelt  – a szerk.)

Rubint Réka felhívása felemás érzéseket váltott ki az Update életmódot követő hölgyekből, néhányan máris komoly érdeklődőnek tűnnek, a legtöbbjük számára azonban elképzelhetetlen, hogy ilyen drága programon vegyenek részt.

“Úristen! A két gyerekkel, egyévi keresetem lenne! Másoknak ilyen a válság Magyarországon? Igaz, nekem nem is kell fizetnem az alakformálásért, nincs miből elhízni!” – írja egy hölgy, aki minden bizonnyal nem Törökországban szabadul meg zsírpárnáitól. “Ez az igazi Alakreform… Egy ilyen nyaralás után tuti a további koplalás!” – teszi hozzá ironikusan egy másik lány, aki szintén nem valószínű, hogy résztvevője lesz a luxusfogyinak, de olyan is akadt, aki kifakadt, hogy számára maximum a kerti munka jelenti majd a napfürdőzést és a testedzést.


A bejegyzésekből kiderül, valószínű, volt, aki átvitt értelemben is melegebb éghajlatra küldte Rékáékat, ugyanis néhány hozzászólást máris eltávolítottak az ominózus post alól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik