Szórakozás

Internetes videóval járatta le magát Schobert Norbi?

A fitneszguru egy korábban az interneten terjedő videóval járatta le magát követői előtt. A videó ugyanis kamu volt, ám Norbi elhitte, amit látott.

Kétségbeesve osztotta meg azt a videót Schobert Norbert, amelyen bebizonyítják, hogy a mobiltelefon káros az egészségre nézve. A film szerint a telefon olyan hullámokat bocsát ki, mely meghaladja az egészséghatárt, s amely képes kipattogtatni néhány szem kukoricát. Norbi a videóhoz kommentárt is fűzött. „Életmentő közlemény! Már sokszor kértem Barátainkat, üzletfeleinket, hogy NE HÍVJANAK MOBILON se engem, se Rékát! Mindenki lehordott nagyképűnek, sőt javallták legyen két telefonom. Nem! A mobil az egy mikrohullám technológia. Nadrágzsebben hordva megöli a spermákat, hererákot okoz. Öltönyben sem tuti a szívednek. Ne tartsd az ágy mellett! A fejen tartva azt műveli az agysejtekkel, mint a mellékelt reál videón a kukoricával” – írta Norbi, aki egyre nehezebben viseli, ha megcsörren a telefonja.

„Utálom, ha csörög. Van titkárságunk, vonalas, lehet ott üzenni, lehet sms-t küldeni, lehet e-mail-t írni, lehet FB-on írni. Ha kihangosítón leszek és érdekel a megkeresés, akkor visszajelentkezek. A titkárságom, Édesanyám, Réka és max. 3 közeli barátom csöröghet ránk. Kérem, nézd meg a videót és oszd meg a posztom Mindenkivel! Norbi” – kérte rajongóit Schobert Norbert, aki szívügyének tartja a mobiltelefon mellőzését. Rajongói azonban egyből leleplezték a videót, melyről még korábban kiderült, hogy hoax, vagyis egy interneten terjedő, valótlanságot állító videó. „Ez a video fake, se hererákot, se agysejtpusztulást nem okoz a telefon… A fejfájást és a telefont kapcsolatba hozni pedig hipochonder “betegségre” utal. Nézesd meg magad” – írta az egyik kommentelő, akinek hozzászólásához számtalan hasonló érkezett még. Schobert Norbert azóta sem reagált a videó hitelességét kifogásolók kommentjére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik