Szórakozás

Az igazi VV-választás – börtön vagy békülés

Veronikán is múlik, békéltető testület elé állhat-e volt kedvese.

A lány szerint a kubai csődör olyan súlyosan bántalmazta egy féltékenységi jelenet után, hogy kórházba került. Ezért feljelentést tett. Cristofel a Blikknek azt mondta: kikerülné a nyomozást és a bíróságot, az úgynevezett mediátori testület előtt engesztelné ki volt barátnőjét. Veronika erről nem tud hivatalosan. Azzal tisztában van, hogy volt barátja békülne, mert folyamatosan bombázza az üzeneteivel, de azt szeretné, ha többé nem keresné. Egyelőre látni sem akarja Cristofelt.

Veronika ügyvédje szerint nem biztos, hogy Cristofel megfelel egy ilyen eljárás feltételeinek. Ehhez védence beleegyezésén kívül a gyanúsított részletes beismerő vallomása is kellene. Ráadásul a bűncselekmény büntetési tétele sem haladhatja meg a 3 évig terjedő szabadságvesztést, de Cristofel ellen a testi sértésen kívül személyi szabadság megsértése miatt is nyomoznak, aminek a minősített esete 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Ez azt jelentheti, hogy nincs lehetőség a közvetítői eljárásra.

Cristofel ügyvédje szerint azonban adottak azok a jogi feltételek, amelyek lehetővé teszik a közvetítői eljárást. Mint mondta: védence vállalja azokért a tettekért a felelősséget, amelyeket elkövetett. Ezek büntetési tétele nem haladja meg a 3 évet, így a döntés a sértettnél van – közölte dr. Berényi András, aki szerint ügyfele megbánta, amit tett, tanult a leckéből.

Mint korábban megírtuk, az egykori valóságshow szereplő anyacsatornáján részletesen mesélte el az incidenst, majd a TV2-nek már csak a pofont ismerte el, holott korábban fojtogatásról és rugdosásról is vallott.

„Pontosan el tudom mondani, mi történt. Becsuktam az ajtót és megpofoztam. Leköptem, és felvittem a fejét a falig, mert olyan indulatok voltak már bennem. Többször nézett már madárnak és elegem lett ebből” – mondta korábban VV Cristofel, elismerve a fizikai erőszakot. „Megütöttem és meg is rúgtam őt, de hogy lila foltok nem lesznek rajta az biztos. Én nem szeretném ezt a dolgot felfújni. Úgy mentem el tőle, hogy eszméleténél volt” – mondta az egykori villalakó, aki tagadja, hogy lett volna nála kés. Csak egy plüssállat széttépését ismerte el. Cristofel teljes, az eset után készült videovallomását ide kattintva nézheti meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik