Szórakozás

Botrány adásban! VV Veronika visszatáncolt

Adásban esett egymásnak VV Cristofel és Veronika. A lány később letiltotta az interjút.

Mint már megírtuk, VV Cristolfel a TV2 Frizbijében haknizott a minap nőverési ügyével. A valóságshow-szereplő elmondta, át sem gondolta, hogy anyacsatornája, az RTL Klub több milliós pert akaszthat ezért a nyakába, ám amikor ez nyilvánvalóvá vált számára, csak annyit jegyzett meg, nem tud fizetni. Hozzátette, az RTL cserben hagyta, ezért is ment el Hajdúhoz kisírnia a bánatát és elmondani, miért és hogyan verte meg Veronikát.

A beszélgetés azonban balhéba torkollott, ugyanis a műsorkészítők Veronikát is bekapcsolták telefonon a stúdióba. Az egykori szerelmesek rögtön egymásnak estek, Christofel emelt hangon vonta felelősségre Veronikát, amiért az feljelentette.

Az egykori pár között elhangzó vitát a nézők azonban nem hallhatják, a plasztikázott lány a felvételt követően letiltotta a beszélgetést, legalábbis a rá eső részét. Hogy miért döntött így, egyelőre nem tudni, lehet, megijedt, hogy ő is kiadós per elé néz interjúja miatt, de az is elképzelhető, hogy új kedvese kérte meg arra, ne vegye fel a kesztyűt bántalmazójával, akivel amúgy is se veled-se nélküled kapcsolatban voltak mindvégig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik