Szórakozás

Döbbenet! Így verték össze RTL üdvöskéjét – Videó

VV Cristofel elmondása szerint egy cipő robbantotta ki azt a veszekedést, amely végül odáig fajult, hogy kezet emelt volt kedvesére.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, VV Veronikát nemrég megverte barátja, Cristofel, ami miatt a lány kórházba került. Az okokról mindenki mást mond, a kubai macsó így nyilatkozott az ominózus esetről:. „Amíg Veronika öltözködött elkezdtem a zenelejátszómat nyomkodni. Ő közben készülődött, majd letolt, hogy miért nem segítek neki.  A történteket megelőző három-négy napban egyébként kinyaltam a fenekét” – árulta el Cristofel a az internetre feltöltött videóban. Szerinte minden azért történt, mert Veronika sokadszor piszkálta őt olyan dolgokért, melyekhez semmi köze. Arról nem is beszélve, hogy Cristofel szerint a lány többször felültette őt. Így egy ilyen apróság is elég volt ahhoz, hogy elszakadjon nála egy cérna.

„Aztán elindultunk. Majd én butának neveztem őt, mire ő visszament a lakásba, és kidobta az összes cuccom az ajtón. Próbáltam megnyugtatni, tök normális voltam. Lehülyézett, lebunkózott, mire én a hasához dobtam a kulcsot, amire ő azt mondta, hogy a bordájához” – állítja a kubai csődör, aki saját elmondása szerint ezek után emelt kezet Veronikára.

„Pontosan el tudom mondani, mi történt. Becsuktam az ajtót és megpofoztam. Leköptem, és felvittem a fejét a falig, mert olyan indulatok voltak már bennem. Többször nézett már madárnak és elegem lett ebből” – mondta VV Cristofel, aki elismeri, hogy fizikai erőszakot alkalmazott.

„Megütöttem és meg is rúgtam őt, de hogy lila foltok nem lesznek rajta az biztos. Én nem szeretném ezt a dolgot felfújni. Úgy mentem el tőle, hogy eszméleténél volt” – állítja a videón az egykori villalakó, aki tagadja, hogy lett volna nála kés. Csak egy plüssállat széttépését ismeri el.

Cristofel teljes, az eset után készült videovallomását ide kattintva nézheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik