Szórakozás

Milliós perre számíthat az RTL nőverő sztárja

Nagyon ciki, ami VV Cristofellel történik. Az utóbbi napokban olyan helyzetbe sodorta magát, ami miatt most már se a TV2-nek, se az RTL Klubnak nem kell.

VV Cristofel hatalmas büntetésre számíthat, amiért az RTL Klub engedélye nélkül elment Hajdú Péter műsorába. De ha ez még nem lenne elég, azt nyilatkozta, hogy „az RTL Klub nem volt kíváncsi rá, csak a műsor előtt hívták fel, hogy megzsarolják”. Egyesek szerint az exvillalakó ezen kijelentéséért, akár újabb perre is számíthat. Ám úgy tűnik, ez őt nem izgatja különösebben. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója a Hír24 érdeklődésére elmondta, Cristofelnek számolnia kell a jogi következményekkel, amennyiben olyan dolgot tesz vagy mond.

Azt sem titkolta, hogy szeretné, ha a TV2 foglalkoztatná, ám ezen sokan már csak mosolyogtak. Mi azonban megkérdeztük a csatornát, akarják-e alkalmazni az RTL Klub nőverés miatt hírbe hozott sztárját. A csatorna illetékese egyértelműen állította: nem számolnak VV Cristofellel.

Hát, nagyon úgy néz ki, hogy a villalakó elszámította magát, őt mégsem fogadja örökbe a konkurencia, mint ahogyan azt annak idején Alekosszal tették. Úgy tudjuk, a kubai macsó arra sem számíthat, hogy a TV2 magára vállalná a perköltséget, ha valóban bíróság elé citálja őt az RTL Klub.

Mint ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, miután kiderült, hogy Cristofel bántalmazta Veronikát, az is elterjedt, hogy az RTL sem foglalkoztatja tovább a fiút, ami persze egyáltalán nem csoda. Nagyon úgy néz ki, hogy a 19 éves fiatalember hirtelen két szék közül a pad alá esett. Ráadásul egyáltalán nem kizárt, hogy végül börtönbe is csukják. Ismerve anyagi helyzetét, az is kérdéses, miből tudna kifizetni egy hatalmas büntetést? Lehet, hogy végül még azt is le kell ülnie?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik