Szórakozás

Magabiztossága lesz a veszte az énekesnőnek?

A Megasztár egyik legellentmondásosabb személyisége Szakos Andrea nem titkolja: győzni jött a tehetségkutatóba. Úgy véli, legnagyobb ellenfele Gigi, ám a lányok között mégsincs cicaharc. Azt állítják, barátnők lettek.

Mint ahogy már megírtuk, rengetegen támadják Szakos Andit. A Megasztár énekese köztudottan nagyon rossz anyagi körülmények között él, és a nézők soraiban többen is vannak, akik úgy vélik, a lány úgy akarja megnyerni a tehetségkutatót, hogy sajnáltatja magát.

Mások szerint Andival más gondok is vannak. Az énekesnő Facebook-oldalán arról beszélnek, hogy a megasztáros már-már a nagyképűségig magabiztos. Andrea egyébként többször hangsúlyozta, hogy rettentően megviseli a nézők kritikája, már amikor nem zenei teljesítményét, hanem személyét kritizálják.


Szerencsére a tiszavasvári lánynak bőven akadnak rajongói is, aki mindeddig továbbjuttatták szavazataikkal, és Facebook-oldalán is folyamatosan biztatják.

Andrea pénteki teljesítményét elnézve egyébként bőven van oka az önbizalomra. Az énekesnő elmondta, tudja, a legnagyobb ellenfele Radics Gigi. Ám a két lány így is remekül működött együtt duettdalukban és nem akarták leénekelni egymást. Hogy ki lesz az év hangja, még nem tudni, Andi azonban egyetlen interjúban sem tagadta, ő nyerni jött a tehetségkutatóba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik