Szórakozás

Rá sem ismerni a TV2 sztárjára

A legnagyobb változáson a Megasztár döntősei közül talán Szakos Andrea esett át. A lánynak nem csak a hajviselete lett más, a stílusa is sokat alakult. Persze, így is előfordul, hogy nem a legelőnyösebb ruhát kapja egy-egy élő show-ban.

Minden szempontból jót tesz Szakos Andreának a Megasztár-szereplés. Ami a legfontosabb, hogy egyre közelebb kerül céljaihoz, hogy ismert énekesnő legyen, de nem elhanyagolható az sem, ahogy a tehetségkutató ítészei többször fogalmaztak, hetek alatt “gyönyörű” pillangóvá változott a műsor stylistjainak segítségével.

Az egyre ragyogóbb jelenségre családja, szerelme és szülővárosa is egyre büszkébb, boldogok, hogy a nehéz sorsú lány végre megmutathatja mit tud és érvényesülhet tehetségével. Bár a lány édesanyja és párja a mai napig nincsenek túl jó viszonyban, Andi kijelentette, hogy most csupán a versenyre koncentrál, és egyelőre nem próbálja elsimítani a régóta fennálló ellentéteket szerettei között. Jelenleg a legfőbb célja a Megasztár-győzelem.


Andrea a TV2 kamerái előtt mesélt arról, hogy miként válik egyre nőiesebbé, elmondta, korábban csupán fekete ruhákat viselt, alig sminkelte magát, vagy ha igen, akkor is a sötét színeket részesítette előnyben. Az énekesnő elárulta, rengeteget változott, a minap például a szokásától eltérően színes blúzt vásárolt, és már új frizurájával is – amivel eleinte nem volt kibékülve – megbarátkozott.


Andit, ahogy a többiket is, a Mega-stylistok az aktuális dalnak megfelelő ruhába öltöztetik, amely a zsűritagoknak nem mindig nyeri el a tetszését. A lány legutolsó élő adásban viselt öltözéke valóban nem volt a legsikeresebb, a Lady Gaga-dalban viselt ruhája túlságosan mesterkélt volt, duettszerelése pedig egyenesen előnytelenül állt az egyébként jó alakú lánynak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik