Szórakozás

Kis híján feladta a TV2 sztárja

Vannak, akiket egyetlen kudarc eltávolít a céljuktól, ám a Megasztár két döntőben maradt női énekesét inkább kitartóvá tette, hogy hosszú évekig kellett küzdeniük álmaikért. Szakos Andi és Radics Gigi küzdelme példaértékű lehet mindannyiunk számára.

Csodával határos módon éli meg Szakos Andrea, hogy ott lehet a Megasztárban, és hétről hétre annyi szavazatot kap, hogy csont nélkül továbbjut a következő döntőben. A csinos énekesnő kamerák előtt beszélt arról, mennyire boldog, hogy nem adta fel az álmait, amelyek most teljesülni látszanak.

A tiszavasvári lány elmondta, negyedszer jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, és a korábbi kudarcok ellenére újra és újra az ítészek elé állt. “Volt olyan pillanat, amikor úgy éreztem, feladom” – emlékezett vissza, ám most példájával a nézőknek is pozitív energiákat szeretne adni az ezoteriában hívő lány.


A Megasztár másik nagy esélyese, Radics Gigi is harmadszor jelentkezett az énekversenyben. Az ötödik szériában a Párbajon vérzett el, akkor a zsűri Lakatos Yvette-et találta jobbnak Beyonce Listen című slágerében. Az ítészek egybehangzó véleménye, a salgótarjáni lány rengeteget fejlődött az évek alatt, hangja még lenyűgözőbbé vált és külsejével is megérett arra, hogy igazi sztár legyen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik