Szórakozás

Imádja az életveszélyes helyzeteket a magyar modell

Bódi Sylvi minden alkalmat megragad, hogy felturbózza adrenalin-szintjét. Legutóbb édesanyjára hozta a frászt egy sziklamászással.

Bódi Sylviről köztudott, hogy szereti az izzasztó helyzeteket és az extrém sportokat. A modell évek óta szerelmese a szörfnek és az adrenalin-pörgető vízi sportoknak. Legutóbb hatalmas hullámokat szelt a modell, sőt még egy viharba is keveredett a nyílt tengeren. Ám mindez egyáltalán nem ijesztette meg őt. Úgy látszik, Bódi Sylvi nemcsak kedveli, de keresi is ezeket a veszélyes szituációkat.

A modell legutóbb egy dobogókői kiruccanás alkalmával mászott fel egy hatalmas sziklára, melynek tetejéről vígan mosolygott az őt fotózóknak. Sylvi büszkén postolta közösségi oldalán a hátborzongató fotót.

„Na, azért őrültségre is futotta az időmből ott Dobogókőn. Anyánál sikerült kivágnom a biztosítékot a sziklamászós jelenetemmel. Kiszemeltem magamnak egy jóképű sziklát és felmásztam rá. Alattam hatalmas mélység tátongott. Nagyon komoly érzés volt! Éreztem, ahogy pumpál a kis piros a mellkasomban. Anyáról ezalatt patakokban folyt a víz és mivel neki tériszonya van, így nézni sem volt hajlandó a produkciómat (nem úgy, mint az arra járó turisták.), a barátnője tudósított neki, hogy éppen mit csinálok, hol járok” – újságolta rajongóinak Sylvi, akihez a képet látva rengeteg aggódó levél és bejegyzés érkezett.

Ám Sylvi mindenkit megnyugtatott, hogy a dolgot önszántából tette, sőt még élvezte is azt. „Nem tudom, hogy miért aggódtak annyira… Ezen a közeli képen is látszik, hogy én nagyon jól érzem magam ott fent. Igen boldognak tűnök! Kicsit fel kellett dobni azt a langyos kis sétálgatást az erdőben. Kati pedig azt hittem, hogy a 31 év alatt már megszokta, hogy miket alakít a kislánya. De úgy látszik újra és újra meg tudom lepni. Mondtam neki, hogy jöjjön egy közös képre, de valamiért nem akart…” – mesélte rajongóinak Bódi Sylvi, aki egy karcolás nélkül úszta meg a veszélyes kalandot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik