Szórakozás

Halállátó lett a magyar híresség

Döme Barbara

2012. 02. 29. 05:20

Bódi Sylvi előre érez dolgokat, látja, mi fog történni. A modell nem tudja befolyásolni ezt a képességét, ezért pozitív és negatív dolgokat egyaránt érzékel.

Korábban a témában:

Elmondta, hogy már gyermekkorában képes volt arra, hogy lássa az emberek auráját. Úgy véli, hogy ez nem egy különleges dolog, hiszen mindenki képes lenne rá, csak sokan elnyomják magukban ezt a képességet. Őt azonban nagyon érdekelte az ezotéria, fejlesztette magát, sok ilyen jellegű könyvet olvasott, később agykontrollt is tanult. Mindezek ellenére sosem gondolkodott azon, hogy pályát módosítson, és esetleg elmenjen ezoterikus tanácsadónak, vagy hivatásszerűen jósoljon, esetleg gyógyítson. Pedig ez utóbbi is megy neki. Elmesélte, hogy kisebb problémákat, mint például egy fejfájás magának, és barátainak is el tud mulasztani.

Bódi Sylvi  (Bódi Sylvi )
Sylvi büszke képességére (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

A modell azt is gyakran megérzi, hogy valaki hamarosan felhívja, vagy éppen sms-t küld neki. Ennél azonban sokkal rémisztőbb dolgokat is megtapasztalt már különleges képességével kapcsolatban. Megérezte nagypapája halálát is.

„Amikor csöngött a telefon, éreztem, hogy nagymamám hív, és azt is tudtam, hogy nagy bajról számol be a nagypapámmal kapcsolatban. Ezt mondtam is édesanyámnak. Sajnos be is igazolódott, ugyanis azért hívott, hogy nagypapám meghalt” – elevenítette fel a szomorú történetet Sylvi.

A híresség arról is beszámolt, hogy nem ő az egyetlen a családjukban, aki különleges képességekkel rendelkezik. Édesanyja is boszorkányos dolgokra képes, így a híresség vélhetően tőle örököl mindent, amit tud.

Nem Sylvi az egyetlen a magyar sztárok közül, aki nem nyomta el magában különleges képességeit, hanem inkább fejlesztette. Csongrádi Kata azt állítja, hogy az angyaloktól kér és kap segítséget. Elmesélte, egyebek mellett ez segített beteg férjén is.

Galambos Lajos és gyermekei táltos iskolába járnak. A híresség szeretné, ha képességeit gyógyításra tudná fordítani, de ő sem ebből akar élni, csakis saját célokra szeretné kamatoztatni a megszerzett tudását.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Magukra hagyták haldokló szeretteiket

A gorgeous female standing behind blinds wearing lingerie and stockings

Az anális szex nem játék

MCALLEN, TX - JUNE 22: Dozens of women and their children, many fleeing poverty and violence in Honduras, Guatamala and El Salvador, arrive at a bus station following release from Customs and Border Protection on June 22, 2018 in McAllen, Texas. Once families and individuals are released and given a court hearing date they are brought to the Catholic Charities Humanitarian Respite Center to rest, clean up, enjoy a meal and to get guidance to their next destination. Before President Donald Trump signed an executive order Wednesday that halts the practice of separating families who are seeking asylum, over 2,300 immigrant children had been separated from their parents in the zero-tolerance policy for border crossers.   Spencer Platt/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.