Szórakozás

Felfalják a nők az RTL Klub felfedezettjét

Hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet a Quantum XXL csapata. A hölgyek gyakran kerülgetik a fiúkat, köztük a csapat frontemberét, Hartmann Gábort is.

Kemény munkával készül a szombati élő show-ra a Csillag Születik egyetlen versenyben maradt tánccsoportja, a Quantum XXL. A fiúk hatalmas népszerűségnek örvendenek, melynek előnyeit egyre inkább kezdik megtapasztalni. „Kifejezetten úgy odajönni nem mindig szoktak, bár a múltkor az Állatkertben felismertek. Igaz, ők nem magyarok voltak, hanem Szlovákiából jöttek” – árulta el Hartmann Gábor, a csapat frontembere, akit a lányok gyakran környékeznek meg.

„Már megvolt az első fotózkodós élményem is. A múltkor egy cipőboltban odajött hozzám két lány, hogy szeretnének közös fotót. Nagyon jól esett, hogy megismertek. Igazán kedvesek voltak” – árulta el a csapat szellemi atyja, aki a lányok rajongása ellenére kizárólag a CSISZ-ben nyújtott teljesítményre koncentrál.

„Bár pozitív kritikát kaptunk legutóbb is, nem nyugodhatunk meg. Ez egy verseny, amiben mindenki vetélytársnak számít. Amíg vetélytárs van, addig nem állhatunk meg egy percre sem. Igyekszünk a maximumot kihozni magunkból minden alkalommal” – árulta el Hartmann Gábor, aki a Quantum XXL csapatával szombaton is színpadra lép a Csillag Születik harmadik élő show-ján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik