Szórakozás

Besokallt: az énekes nekimegy Puzsérnak

Nem akar csitulni a vita a Csillag Születik kritikusa, Puzsér Róbert és Varga Viktor között. A kiscsillag azt ígéri, "felmérgeli" Puzsért.

Egyre jobban elfajul a Csillag Születik zsűritagja, Puzsér Róbert és az egykori kiscsillag Varga Viktor szópárbaja. Mindezt az a kritika robbantotta ki, mely az első élő show-n hagyta el Puzsér Róbert száját. Az ítész, akkor Molnár József és Vízi Imre produkciója kapcsán bírálta Varga Viktor Zöld az ég című szerzeményét, melyet újragondolt a duó. Puzsér akkor nem rejtette véka alá a véleményét.

„A legrosszabb zsebfilozofálás volt, amit hallottam az utóbbi időben. Ezek a magyar popzene és szövegírás magyar hagyományai! Beleragadtatok egy rossz zsánerbe és csúsztok lefelé a szemem láttára” – ostorozta a dalt annak semmitmondó szövege miatt.

A dal szerzője és előadőja, Varga Viktor a zsűritag kritikáját hallva kikelt magából. Még közösségi oldalán is hangot adott elégedetlenségének. Ám az eset után egy héttel még mindig dúlnak az indulatok az egykori kiscsillagban.

„Én egyébként nagyon türelmes vagyok. A türelmem az végtelen, de van amikor elszáll. Olyankor, amikor nem öncélú dolgok vannak, hanem a közönségtől vagy a rajongóimtól próbálnak meg elvenni valamit. Például a vidámságot vagy a jó érzést. Itt pont az történt” – fakadt ki egy interjúban Varga Viktor, aki szeretne elégtételt venni Puzsér Róberten.

Erre minden lehetősége meglesz, hiszen hamarosan ő is a Csillag Születik színpadára lép, mint sztárfellépő. Varga Viktor ekkor szeretne visszavágni a kritikusnak. „Ha egyből elkezd ott oltani, – mert el tudom képzelni róla – akkor én sem leszek hidegvérű. Nem vagyok egy agresszív figura, nem ez a szándékom, de benne van a pakliban” – árulta el Varga Viktor, aki szerint az is elképzelhető, hogy tettlegességig fajul a vita.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik