Szórakozás

Más is szemet vetett az RTL Klub sztárjára – Munkát ajánlottak neki

Plazma tehetségére nemcsak az RTL Klub, hanem Ganxtsa Zolee is felfigyelt. A kiscsillagnak munkát ajánlott a rapper.

Elismerő szavakat kapott Plazma a szombati Csillag Születik második élő adásán. A rapper ezúttal is saját szerzeményével örvendeztette meg a nagyérdeműt, s zsebelte be az elismerő kritikákat. „Ez költészet!” – mondta Hernádi Judit, akinek véleményét ezúttal Puzsér Róbert is osztotta.

„Aki ilyen sorokat tud írni, abból még költő is lehet!” – mondta Plazmának a kritikus, aki komoly fantáziát lát a kiscsillagban. Plazma rendkívül örült a pozitív elbírálásának, különösen Puzsér Róbert kritikájának, aki felismerte a szövegbe ágyazott Weöres Sándor-i sorokat. „Nagyon örülök, hogy Puzsér Róbert észrevette ezt a taoista fordítást a szövegemben. Nagyon tetszett, amit mondott” – nyilatkozta az adás után a Plazma, aki teljesen véletlenül akadt Weöres Sándor művére. „Ez életem első könyve, amit elolvastam” – mondta.


“Kiskoromban jártam versmondó versenyekre, így annak kapcsán ismerek műveket. Egyébként nem tudnék fejből elmondani egy verset sem. Költeni viszont bármikor tudok egyet” – árulta el Plazma, akinek tehetségére mások is felfigyeltek. Köztük Ganxsta Zolee, aki máris ajánlatot tett a kiscsillagnak. „Ganxsta Zolee meghívott egy olyan fesztiválra, amit ők rendeznek. Ráadásul felkért arra, hogy rappeljek az új albumán” – mesélte boldogan Plazma, aki rendkívül örül a felkérésnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik